Nogomet

Slovo Kloppa in dveh nogometašev, Slot novi trener Liverpoola

Liverpool, 17. 05. 2024 17.29 | Posodobljeno pred 30 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nemški nogometni strokovnjak Jürgen Klopp se je na novinarski konferenci poslovil od Liverpoola in se hkrati zahvalil Joelu Matipu in Thiagu Alcantari, ki prav tako po koncu sezone zapuščata mesto Beatlov. Obenem je na trenutni trener Feyenoorda Arne Slot potrdil, da bo kmalu sedel na trenerski stolček Redsov.

Jürgenu Kloppu so se navijači Liverpoola zahvalili s stensko poslikavo v bližini Anfielda.
Jürgenu Kloppu so se navijači Liverpoola zahvalili s stensko poslikavo v bližini Anfielda. FOTO: AP

"Slovo ni nikoli lepo. Če se ob odhodu ne bi počutil slabo, bi to pomenilo, da čas, ki smo ga preživeli skupaj, ni bil dober. Ampak dejstvo je, da smo se imeli izvrstno," je med drugim povedal Jürgen Klopp, ki je Liverpool vodil vse od leta 2015.

Poleg 56-letnega Nemca klub zapuščata tudi Joel Matip in Thiago Alcantara. Tako Kameruncu, kot tudi Špancu se ob koncu sezone izteče pogodba s klubom, naslednja destinacija pa v nobenem od primerov zaenkrat še ni znana.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Slot potrdil špekulacije

45-letni Nizozemec Arne Slot je letošnjo sezono med nizozemsko elito sklenil z drugim mestom, od kluba pa se poslavlja z naslovom prvaka iz sezone 2022/23 in pokalnim naslovom iz letošnje sezone. "Lahko potrdim, da bom v naslednji sezoni trener Liverpoola," je o omenjeni temi povedal na novinarski konferenci.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.