Slovenija
Oglas

Spoznaj podjetje ZA TOPEL DOM d.o.o.

Ljubljana, 05. 05. 2023 08.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Za topel dom d.o.o. je podjetje s sedežem v Sloveniji, ki že več kot desetletje zagotavlja vrhunske pelete in drva za ogrevanje. S svojo zavezanostjo k trajnostnim in okolju prijaznim proizvodnim procesom ter predanostjo odlični storitvi za stranke so postali zaupanja vreden dobavitelj ogrevalnih materialov za domove in podjetja po vsej državi.

V Za topel dom d.o.o. se zavedajo pomena energetske učinkovitosti in trajnostnega bivanja, zato vedno poskrbijo, da njihovi izdelki ustrezajo najvišjim standardom kakovosti. 

Za topel dom d.o.o.

Njihovi peleti in lesni briketi so narejeni iz obnovljivih virov in skrbno izdelani, da zagotovijo učinkovite in zanesljive rešitve ogrevanja, ki ne znižajo le stroškov energije, ampak tudi zmanjšajo vpliv na okolje.

Vse rešitve na enem mestu

Za topel dom d.o.o. ponuja široko paleto izdelkov za zadovoljevanje raznolikih potreb svojih strank. Ne glede na to, ali iščete pelete za peč ali drva za kamin, imajo popolno rešitev za vas. Poleg tega ponujajo priročne možnosti dostave, da boste zlahka dobili ogrevalne materiale, ki jih potrebujete. 

Njihova ekipa strokovnjakov vam je vedno na voljo za podporo in pomoč v celotnem nakupovalnem procesu ter vam tako zagotovila najboljšo možno nakupovalno izkušnjo.

Zakaj izbrati Za topel dom d.o.o. za vaše potrebe ogrevanja?

Kakovostni izdelki

V podjetju nudijo izdelke iz najboljših materialov, da vam zagotovijo zanesljivo izkušnjo ogrevanja. 

Izdelki so iz visokokakovostnega lesa in skrbno izdelani tako, da izpolnjujejo stroge standarde kakovosti in učinkovitosti.

Za topel dom d.o.o.

Okolju prijazno

Za topel dom d.o.o. se zavzema za trajnost in zmanjševanje vpliva na okolje. Izdelki, ki so vam na voljo, so narejeni iz obnovljivih virov, kot so lesni odpadki in žagovina.

Konkurenčne cene

Zagotovite si konkurenčne cene za pelete in drva ter tako prihranite pri stroških ogrevanja in hkrati prispevate k varovanju okolja.

Odlična storitev za stranke

V podjetju vam je na voljo ekipa usposobljenih strokovnjakov, ki vam lahko pomagajo izbrati prave izdelke za vaše potrebe ter vam nudijo podporo in pomoč v celotnem nakupnem procesu.

Ugodne možnosti dostave

Za topel dom d.o.o. ponuja priročne možnosti dostave, ki vam olajšajo pravočasno dostavo izdelkov za ogrevanje vašega doma ali podjetja.

Za topel dom d.o.o.

Varno shranjena drva

V podjetju skrbijo tudi za ustrezno shranilo drv tako, da so postavili ogromno šotorsko halo, tako da so drva, ki se začasno skladiščijo, pri njih vedno na suhem ne glede na vremenske pogoje. 

V pokritih prostorih hranijo tudi vsa kuriva, za katera je glede na embalažo to potrebno, tako da vedno dobite brezhibne izdelke.
Za topel dom d.o.o. je odlična izbira zato, ker so s svojo predanostjo kakovosti, trajnosti in zadovoljstvu kupcev zaupanja vreden dobavitelj peletov in lesa za ogrevanje. Obiščite njihovo spletno trgovino oziroma jih pokličite na 03 620 3 620 ali jim pišite na info@zatopeldom.com.


Naročnik oglasa je Spletnik d.o.o.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou