Nogomet

Casillas o morebitni upokojitvi: Dovolite mi, da vam to sporočim sam

Porto, 17. 05. 2019 15.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po tem, ko je portugalski dnevnik O Jogo objavil novico, da se bo vratar Porta in dolgoletni član španske reprezentance ter madridskega Reala Iker Casillas zaradi težav s srcem upokojil, se je legendarni vratar zdaj oglasil navijačem prek družbenih omrežij. Tik pred 38. rojstnim dnem si je Madridčan zaželel, da bi mediji s tovrstnimi napovedmi še malce počakali.

Porto - Liverpool

Iker Casillas bo v ponedeljek proslavljal 38. rojstni dan. Po tem, ko je 1. maja na treningu Porta utrpel srčni napad, je po uspešni operaciji nekdanji član Real Madrida hitro zapustil bolnišnico, tako da bo lahko svečke na torti upihnil v družbi svojih najdražjih. A vse od njegovega odhoda domov se porajajo vprašanja o tem, če je bila to morda zadnja sezona za nekdanjega kapetana španske izbrane vrste, s katero je Madridčan osvojil dva evropska (2008 in 2012) ter zgodovinski prvi naslov svetovnih prvakov (2010).

CASILLAS

Portugalski športni dnevnik O Jogo je v petek udaril z informacijo, da se bo Casillas upokojil, a se je izkušeni Španec še isti dan odzval na družbenih omrežjih, kjer je zapisal, da ni sprejel še nobene odločitve.

Dobre novice zgolj s pregleda
"Lep dan vsem. Da bi se upokojil ... Prišel bo dan, ko se bom moral upokojiti. Dovolite mi, da omenjeno novico sporočim sam, ko bo prišel trenutek. Za zdaj pa mir. Včeraj sem imel pregled pri dr. Filipeju Macedu. Vse je bilo zelo dobro. To pa je res ta velika novica, ki sem jo želel deliti z vami!" je sporočil Casillas.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tudi predsednik kluba Jorge Nuno Pinto da Costa v zadnjih izjavah ni prav nič utišal govoric in dejal, da bo imel Španec odprta vrata ne glede na to, kako se bo odločil.

"Casillas ima še enoletno pogodbo in želimo si, da bi ostal v klubu, ne samo še eno leto. Je eden izmed nas in vedno bo imel mesto v Portu," je dejal prvi mož kluba. Na Santiagu Bernabeuu, stadionu njegovega matičnega kluba Real Madrida, sicer Španska nogometna zveza skupaj z "belim baletom" že nekaj časa dela na tem, da bi Casillasu pripravila posebno slovesnost. Vratar, ki je s 167 tekmami za reprezentanco državni rekorder, zadnjič pa je dres "furije" oblekel na Euru 2016, bi lahko pozdravil navijače pred kvalifikacijsko tekmo s Švedsko, ki na Bernabeu prihaja 10. junija.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.