Sveže
IZBERI DATUM:
IZBERI RUBRIKO: VSE RUBRIKE
22.44 19. 05. 2019
Košarka Zadovoljna

CSKA osmič prvak evrolige, Real tretji

Košarkarji CSKA Moskve so vnovič zmagovalci evrolige, potem ko so v velikem finalu v Vitorii premagali turško zasedbo Anadolu Efes z 91:83. To je še osmi naslov za omenjeno rusko zasedbo. Košarkarji Real Madrida pa so v tekmi za tretje mesto na zaključnem turnirju evrolige v Vitorii premagali Fenerbahče s 94:75.
22.30 19. 05. 2019
Nogomet Zadovoljna

Iličić zabil za pomemben remi z Juventusom, Inter visoko poražen

Nogometaši Juventusa so v 37. krogu italijanske Serie A remizirali z Atalanto (1:1), za katero je Josip Ililić dosegel zadetek. Za remi je poskrbel hrvaški napadalec Mario Mandžukić. Inter je visoko izgubil v Neaplju (1:4).
22.10 19. 05. 2019
Slovenija Zadovoljna

'Želimo graditi, ne uničevati, zanima nas dialog in ne konflikt'

Letni tabor Nove Slovenije je minil v znamenju evropskih volitev. Krščanski demokrati so prepričani, da imajo najmočnejšo listo doslej in se spogledujejo s kar dvema mandatoma. Predsednik Matej Tonin je poudaril, da v nedeljo ne izbiramo zgolj med skrajnim "Orbanom in Che Guevaro", Lojze Peterle, tretjeuvrščeni na listi Nove Slovenije, pa je zbranim tudi tokrat zaigral na orglice.
22.06 19. 05. 2019
Zvezde plešejo Zadovoljna

Znani trije finalisti, domov odhaja Franko

Polfinalna oddaja šova Zvezde plešejo je postregla z novimi presenečenji, plesnimi presežki in napetimi trenutki. Plesni izzivi pa so bili usodni za Franka Bajca, ki mu je za las ušla vstopnica za veliki finale šova.
21.35 19. 05. 2019
MotoGP Zadovoljna

Rossi v Le Mansu jasno pokazal na pomanjkljivosti: Na ravninah smo prepočasni

Dirkaški doktor Valentino Rossi je po dirki v Le Mansu priznal, da si je želel uvrstitve na stopničke, a da je na koncu kljub petemu mestu zadovoljen z dirkaškim vikendom v Franciji, ki da je bil boljši od tistega v Jerezu pred dvema tednoma, ko je Italijan zasedel šesto mesto. V skupni razvrstitvi je Rossi na četrtem mestu s 23 točkami zaostanka za vodilnim Marquezom, ki ima 95 točk.
21.31 19. 05. 2019
Glasba Zadovoljna

Majske igre študentom prinesle narodnozabaven žur

Študenti se v tem času močno koncentrirajo, a ne za izpite, temveč za Majske igre. Tradicionalna prireditev je v Mestnem logu postregla z odlično obiskano narodnozabavno veselico. Čeprav je majsko vreme študentom zagodlo, so glasbeniki zagodli nazaj.
21.26 19. 05. 2019
Glasba Zadovoljna

Zmagala pesem ansambla Kerlci

Natečaj Volkswagen Špila je po šestih mesecih, treh koncertih in intenzivnem ustvarjanju z mentorji dobil zmagovalce. Med več kot sto skupinami je strokovna žirija izbrala pesem ansambla Kerlci z naslovom Dve na en mah.
21.22 19. 05. 2019
Glasba Zadovoljna

'Tabu je bend, s katerim smo rasli, jokali, trpeli in ustvarjali'

Skupina Tabu že 20 let gradi svojo zgodbo, ki jo zdaj v obliki dokumentarnega filma predstavljajo po Sloveniji. Skupino so zaznamovale pevke Nina, Tina in Eva, ki so si v zadnjih 20 letih izmenjale mikrofon in vsaka s svojo "začimbo" popestrile glasbeno pot Tabujevcev.
21.12 19. 05. 2019
Drugi športi Zadovoljna

Peta zmaga Janje Garnbret, Mia Krampl do prvih stopničk

Janja Garnbret ostaja nepremagljiva tudi po letošnjem Münchnu. Garnbretova je zmagala tudi na peti tekmi sezone svetovnega pokala v balvanskem plezanju. Nov uspeh Garnbretove je dopolnila Mia Krampl, ki je v svojem prvem finalu s tretjim mestom osvojila premierne stopničke. Anže Peharc in Katja Kadić sta v finalu osvojila peto oziroma šesto mesto.
21.01 19. 05. 2019
Borilni športi Zadovoljna

Wilder z vsem srcem verjame v obračun z Joshuo, Hearn zagotavlja: Ta borba bo spremenila globalni šport

Ameriški boksarski junak Deontay Wilder se, potem ko je že v prvi rundi pospravil Dominica Breazealeja, že spogleduje z novimi izzivi. Po zadnji zmagi Bronze Bomberja so želje po boksarskem spektaklu težke kategorije vse močnejše, zato naj bi bil borba med Wilderjem in Anthonyjem Joshuo le še vprašanje časa.
20.56 19. 05. 2019
MotoGP Zadovoljna

Marquez po zmagi v Le Mansu: Moj cilj je bil jasen - nadzorovati dirko

Peta dirka kraljevega razreda motoGP je pripadla vodilnemu v skupnem seštevku Marcu Marquezu, ki po VN Francije ni skrival zadovoljstva nad raznolikostjo in dinamičnostjo letošnje sezone. Priznal je, da se je njegova taktika v primerjavi z lansko sezono nekoliko spremenila, slog dirkanja pa pozitivno vpliva tudi na njegovo samozavest.
20.53 19. 05. 2019
Drugi športi Zadovoljna

Roglič po izjemni zmagi v vožnji na čas: Težko bi si želel kaj več

Slovenski kolesar Primož Roglič je zmagovalec nedeljskega kronometra na Giru d’Italia. Deveto etapo, dolgo 34,8 kilometrov, je zaključil na vrhu s časom 51 minut 52 sekund in napovedal krčevit boj za rožnato majico. Ta ostaja v lasti Italijana Valeria Contija, ki mu pred Zasavcem ostaja še minuta 50 sekund prednosti. Roglič je v skupnem seštevku zdaj že drugi.
20.30 19. 05. 2019
EU volitve Zadovoljna

Razogljičenje družbe v luči Poljske: ko je na tehtnici socialni mir

Evropska unija si je za cilj zadala, da bo do leta 2050 dosegla podnebno nevtralnost. Vendar niso vse države pripravljene podpisati te časovno določene zaveze. Ena od teh je tudi Poljska. Razlog: premog je tam še vedno nacionalno blago, saj državi omogoča energetsko neodvisnost. Se pa kar 33 poljskih mest zato uvršča med 50 najbolj onesnaženih v EU.
19.59 19. 05. 2019
Tujina Zadovoljna

Predčasne volitve v Avstriji najverjetneje v začetku septembra

Po izbruhu korupcijskega škandala, v katerega je bil vpleten sedaj že nekdanji avstrijski podkancler Heinz-Christian Strache, se je predsednik vlade odločil, da bodo šli Avstrijci na predčasne volitve, ki bodo predvidoma septembra.
19.55 19. 05. 2019
Glasba Zadovoljna

Nizozemska na evrovizijskem prestolu, Slovenija v zlati sredini

V izraelskem Tel Avivu je na sklepnem večeru 64. tekmovanja za pesem Evrovizije evropske poslušalce in žirije najbolj navdušil Duncan Laurence s pesmijo Arcade iz Nizozemske. Slovenska predstavnika Zala Kralj in Gašper Šantl sta s skladbo Sebi nastopila kot deseta in se uvrstila na končno 13. mesto.
19.35 19. 05. 2019
Tujina Zadovoljna

Bombni napad na turistični avtobus v Gizi: najmanj 17 poškodovanih

Ob turističnem avtobusu v Gizi v bližini piramid je odjeknila eksplozija. Po poročanju tujih medijev je poškodovanih najmanj 17 ljudi.
19.24 19. 05. 2019
Drugi športi Zadovoljna

Gajser drugič v sezoni na najvišji stopnički

Slovenski motokrosist Tim Gajser je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v razredu MXGP za veliko nagrado Portugalske. To je druga zmaga za Tima v tej sezoni, prvič je na najvišjo stopničko stopil že v Arcoju.
19.17 19. 05. 2019
Mali šef Slovenije Zadovoljna

'Če bi to videl in bil žirant, bi rekel, da ni v redu'

Samo še malo nas loči do velikega finala šova Mali šef Slovenije in za drugo prosto mesto v finalu so se tokrat spopadli Pia in Žiga iz OŠ Drska iz Novega mesta ter Miha in Peter iz OŠ Ivana Roba iz Šempetra pri Gorici. Poglejte, s čim sta očarala tokratna zmagovalca!
19.11 19. 05. 2019
Drugi športi Zadovoljna

Nadal zavezal kravato Noletu in dočakal prvo turnirsko zmago v 2019

Španski teniški igralec Rafael Nadal je v velikem finalu ATP mastersa v Rimu premagal večnega rivala Novaka Đokovića s 6:0, 4:6 in 6:1. S tem je po natanko letu dni znova premagal Đokovića, nazadnje mu je to uspelo prav v Rimu v lanskem polfinalu. Deveta turnirska zmaga v Rimu je za Španca odlična popotnica pred prihajajočim Roland Garrosom, kjer bo lovil dvanajsto lovoriko.
18.06 19. 05. 2019
Nogomet Zadovoljna

Barcelona sezono sklenila z remijem, nov poraz Reala in novi žvižgi jeznega Bernabeua

V poslednjem krogu španske Primere Dvision je madridski Real na Santiagu Bernabeuu gostil Betis iz Seville. Galaktiki, ki imajo za sabo sezono za pozabo, vnovič niso blesteli in so na zadnji tekmi zasluženo izgubili (0:2). Barcelona je na gostovanju pri Eibaru iztržila le remi (2:2), pod oba zadetka Kataloncev se je v pičlo minuti podpisal Lionel Messi.
17.53 19. 05. 2019
Črna kronika Zadovoljna

V prometni nesreči umrl 46-letni motorist

Po informacijah novomeških policistov se je okoli pol druge ure popoldne na cesti med Novim mestom in Metliko zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena motorist in osebno vozilo. Hudo poškodovanega motorista so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer je zaradi hudih poškodb nekaj po 15. uri umrl.
17.18 19. 05. 2019
Košarka Zadovoljna

Tvorec nepozabne slovenske pravljice znova v igri za mesto glavnega trenerja v NBA

Igor Kokoškov je v letošnji sezoni postal prvi Evropejec na klopi ene izmed NBA ekip. Z moštvom Phoenix Suns je zabeležil drugi najslabši izkupiček v rednem delu, zato so se pri vodstvu arizonske franšize odločili, da se Srbu zahvalijo za sodelovanje. Neučakanost sonc si sedaj želijo izkoristiti pri grizlijih iz Memphisa.
17.13 19. 05. 2019
Tujina Zadovoljna

Na Severu Kosova volitve za zdaj potekajo mirno

Predčasne lokalne volitve v štirih občinah na severu Kosova z večinsko srbskim prebivalstvom za zdaj potekajo mirno, je dejal srbski član centralne volilne komisije Stevan Veselinović. Tiskovni predstavnik policije za sever Kosova Branislav Radović pa je izpostavil, da volišča varuje "maksimalno število policistov".
16.15 19. 05. 2019
Slovenija Zadovoljna

Timmermans: Kurza sem opozarjal na nevarnosti koalicije s skrajno desnico

Podpredsednik Evropske komisije in vodilni kandidat Stranke evropskih socialistov (PES) Frans Timmermans je na novinarski konferenci v Reki dejal, da je avstrijskega kanclerja Sebastiana Kurza že nekaj časa opozarjal na nevarnosti koalicije s skrajno desnico. Na politično krizo v sosednji Avstriji se je odzval tudi minister Miro Cerar, premier Marjan Šarec pa dogajanja ni želel komentirati.
16.04 19. 05. 2019
Tujina Zadovoljna

Mayeva bo poslancem predočila nov in izboljšan sporazum

Britanska premierka Theresa May je napovedala vložitev "smelega predloga zakona" o brexitu na junijsko parlamentarno glasovanje. Predlog bo najverjetneje vseboval nove ukrepe za varovanje delavskih pravic, za prihodnje carinske odnose z unijo in uporabo tehnologije, s katero bi se izognili mejnemu nadzoru med Veliko Britanijo in Irsko.
15.59 19. 05. 2019
Glasba Zadovoljna

Kakšne so Pupine Najine slike?

Pupa je sebe poimenovala Špela Novak, pevka, avtorica besedil, glasbe in aranžmajev, v katerih združuje lahkotnost popa, težo rocka, igrivost ritma in melodij ter srčnost bolj ali manj osebno izpovednih besedil. Prisluhnite ji in oglejte si njen videospot za pesem Najine slike.
15.53 19. 05. 2019
Nogomet Zadovoljna

Cavani zamenjal kapetanski trak in povzročil val začudenja

PSG se je od domačih navijačev za to sezono poslovil v 37. krogu Ligue 1, ko je na Parku princev gostil predzadnji Dijon. Parižani so tekmo gladko dobili s 4 : 0, največ pozornosti pa je bil deležen domači kapetan Edinson Cavani.
15.47 19. 05. 2019
Nogomet Zadovoljna

Vincent Kompany se poslavlja od Manchester Cityja

Kapetan aktualnih angleških prvakov je dan po zmagi v FA pokalu proti Watfordu objavil, da je bila to njegova zadnja tekma v sinje modrem dresu. Kompany je za meščane igral kar 11 sezon.
15.43 19. 05. 2019
Tujina Zadovoljna

Poginil triletni slon, ki je bil prisiljen nastopati za turiste

V zloglasnem živalskem vrtu na tajskem Phuketu je poginil triletni slon Dumbo, ki je bil vse svoje življenje prisiljen nastopati za turiste. Na mučenje in njegovo slabo zdravstveno stanje so že dalj časa opozarjali aktivisti za pravice živali, a zaman. Dumbo je sčasoma postajal vse bolj šibek, nazadnje so se mu pod lastno težo zdrobile kosti obeh zadnjih nog.
15.34 19. 05. 2019
Zvezde plešejo Zadovoljna

Špela šokirana, Tanja v smeh

Polfinalna oddaja šova Zvezde plešejo bo nocoj postregla z novim presenečenjem za tekmovalce. Več kot očitno je letošnja sezona sezona presenečenj, saj bodo tokrat pari tekmovali drug proti drugemu.
15.25 19. 05. 2019
Tujina Zadovoljna

Merklova najprej obsodila nacionalizem, nato pa ploskala ob Thompsonovi pesmi

Nemška kanclerka Angela Merkel se je v Zagrebu udeležila predvolilnega zborovanja stranke HDZ, kjer sta skupaj z osrednjim govorcem in spitzenkandidatom stranke EPP Manfredom Webrom ostro napadla nacionalizem. Nekaj trenutkov zatem pa je kanclerka veselo ploskala ob predvajanju prljubljene pesmi "Lijepa naša", ki jo izvaja kontroverzni hrvaški pevec Thompson.
15.05 19. 05. 2019
Drugi športi Zadovoljna

Pliškova osvojila Rim

Sedemindvajsetletna in 186 centimetrov visoka Čehinja Karolina Pliškova je zmagovalka 3,4 milijona evrov vrednega turnirja v Rimu. V finalu je po uri in 25 minutah igre premagala Britanko Johanno Konto s 6 : 3, 6 : 4.
14.48 19. 05. 2019
MotoGP Zadovoljna

Marquez znova brez prave konkurence, na zmagovalnem odru še Dovizioso in Petrucci

Na peti dirki sezone v kraljevem motociklističnem razredu motoGP za VN Francije v Le Mansu smo znova videli prevlado aktualnega svetovnega prvaka Marca Marqueza (Honda), ki je slavil pred Ducatijevim dvojcem Andreo Doviziosom na drugem in Danilom Petruccijem na tretjem mestu. V osrednjem razredu moto2 je bil najhitrejši Alex Marquez, v najšibkejšem pa je zmago odnesel Britanec John McPhee.
14.37 19. 05. 2019
Zanimivosti Zadovoljna

V Benetkah kmalu bolj strogi do nedostojnih turistov in prostitutk

Beneški mestni svet je sprejel nova pravila obnašanja v mestu, ki med drugim predvidevajo od 25 do 500 evrov kazni za tiste, ki se nedostojno vedejo. Predvidevajo pa tudi do 500 evrov kazni za prostitutke, ki zlorabljajo javni prostor in med pogajanji s strankami ovirajo promet. Veljati naj bi začela v začetku julija.
13.51 19. 05. 2019
Tuja scena Zadovoljna

Harry in Meghan delila doslej nevidene fotografije ob prvi obletnici njune poroke

Princ Harry in njegova Meghan sta na prvo obletnico poroke z javnostjo delila nekatere fotografije z njune poroke, intimne in druge trenutke, ki jih doslej še nismo videli. Par se je privržencem z vsega sveta zahvalil tudi "za vso ljubezen in podporo".
13.32 19. 05. 2019
Mala šola plesa Zadovoljna

S partnerjem se naučita zabavnih korakov quickstepa

Kot vsako nedeljo, nas bosta Maja in Tomaž tudi ta teden naučila novega plesa. Tokrat je na vrsti že deseti in žal tudi zadnji ples, to je quickstep. Ples, ki od para zahteva kar nekaj kondicije.
12.53 19. 05. 2019
Film/TV Zadovoljna

Že milijon oboževalcev podpisalo peticijo, da bi na novo posneli zadnjo sezono

Po najslabši gledanosti v zgodovini serije Igra prestolov, ki jo je dosegla epizoda Zvonovi (The Bells), so začeli oboževalci serije podpisovati peticijo, da bi na novo posneli zadnjo sezono. Zdaj je ta že presegla milijon podpisov, ustvarjalci serije pa trdijo, da le redko berejo odzive oboževalcev.
12.46 19. 05. 2019
Tujina Zadovoljna

Zaradi nacističnega pozdrava končal v zaporu

Avstrijska policija je ob koncu sobotne slovesnosti v spomin na hrvaške žrtve povojnih pobojev v Pliberku prijela 48-letnega Hrvata iz okolice Varaždina, ki je dvignil roko v nacistični pozdrav. Zborovanje je potekalo pod budnim očesom avstrijske policije, zato do večjih incidentov ni prišlo.
12.44 19. 05. 2019
Slovenija Zadovoljna

Poslovil se je deček, ki je postal glas vseh otrok z redkimi boleznimi

Dve leti in pol je imel Viljem Julijan, fantek, ki so mu mnogi rekli kar 'naš Viljem Julijan', saj je postal glas otrok, ki trpijo za redkimi boleznimi. Njegova starša Nina in Gregor Bezenšek sta se javno izpostavila, ker želita, da bi se odnos družbe in države do otrok z redkimi boleznimi oziroma njihovih družin končno spremenil. V pomoč ostalim otrokom sta ustanovila denarni sklad, v septembru pa načrtujeta že drugi dobrodelni koncert.
11.20 19. 05. 2019
Tuja scena Zadovoljna

Panika za Mel B pred začetkom turneje

Samo nekaj dni pred začetkom britanske turneje Spice Girls so morali hospitalizirati pevko Mel B, saj naj bi začasno izgubila vid na desnem očesu. Doslej je že imela težave z levim očesom, zaradi ponesrečene laserske operacije pred 20 leti.
10.55 19. 05. 2019
Slovenija Zadovoljna

Bodo novi Darsovi sistemi zmanjšali zastoje na slovenskih cestah?

Obremenitve na slovenskih cestah so vsako leto večje. Kot navaja Dars, imajo vsako leto v povprečju pet odstotkov več uporabnikov, zato naraščajo zastoji. Kako bodo blažili zastoje, če na odsekih cest potekajo nujna vzdrževalna dela ali pa pride do izrednih dogodkov?
10.37 19. 05. 2019
Glasba Zadovoljna

'Razglašena' Madonna pozvala k izraelsko-palestinskemu miru

Čeprav je bil Madonnin nastop na 64. izboru za pesem Evrovizije kontroverzen že pred samim začetkom, saj so ji palestinski aktivisti očitali, da ne bi smela nastopiti, je dejala, da ne bo klonila politiki. Pesem Future je zaključila s pozivom k izraelsko-palestinskemu miru – njena plesalca sta namreč objeta pokazala obe zastavi.
10.19 19. 05. 2019
Zimski športi Zadovoljna

Katja Višnar se še ne bo upokojila: 'Odličje s SP mi je dalo zagon za naprej'

Tekačica na smučeh Katja Višnar, ki je minulo sezono na svetovnem prvenstvu skupaj z Anamarijo Lampič osvojila srebrno odličje v ekipnem sprintu, pravi, da ji je odličje dalo zagon za naprej in da ni razmišljala o koncu kariere.
09.43 19. 05. 2019
Tujina Zadovoljna

Boeing le priznal napako v programski opremi letal

Ameriški proizvajalec letal Boeing je priznal, da so morali na simulatorjih boeinga 737 max za trening pilotov odpraviti napake v programski opremi. Simulatorji letenja namreč niso omogočali posnemanja letenja v določenih kritičnih pogojih.
09.22 19. 05. 2019
Črna kronika Zadovoljna

Policija svari: na območju Kranja si sumljivi neznanci ogledujejo hiše

V Kranju in Škofji Loki so policisti obravnavali prijavi sumljivega obnašanja neznanca. Okoli 40 let star moški se je v enem primeru predstavljal kot delavec elektro podjetja, v drugem pa si ogledoval okolico hiše. Ko so ga lastniki opazili, je odšel. V obeh primerih gre za okoliščine, ki se pojavljajo pri izvrševanju premoženjskih kaznivih dejanj, svarijo policisti.
08.04 19. 05. 2019
Nogomet Zadovoljna

Razplet v zadnjem krogu: Benfici 37. naslov, v cilju dve točki pred velikim rivalom Portom

Nogometaši Benfice iz Lizbone so v zadnjem krogu portugalskega prvenstva osvojili že svoj 37. naslov. V odločilni tekmi so premagali Santa Claro s 4 : 1 in obdržali dve točki naskoka pred Portom, ki je doma v derbiju z 2 : 1 premagal Sporting iz Lizbone.
07.42 19. 05. 2019
Drugi športi Zadovoljna

VIDEO: Pogačar zmagovalec kolesarske dirke po Kaliforniji

Mladi slovenski kolesar Tadej Pogačar je zmagovalec dirke svetovne serije po Kaliforniji. To je za 20-letnega člana ekipe UAE Emirates največji uspeh v karieri in druga skupna zmaga med profesionalci.
07.41 19. 05. 2019
Košarka Zadovoljna

Bojevniki iz Oaklanda hitijo proti novemu finalu

Košarkarji moštva Golden State Warriors potrebujejo le še zmago za peto zaporedno uvrstitev v finale severnoameriške lige NBA. Branilci naslova iz Oaklanda so v tretji tekmi finala zahodne konference v Portlandu slavili s 110:99 in na tretji tekmi dosegli še tretjo zmago. Četrta tekma, prav tako v Portlandu, bo na sporedu že v ponedeljek.
07.18 19. 05. 2019
Slovenija Zadovoljna

Načrtujete potovanje? Preverite, na kaj morate biti pozorni

Slovenci radi in pogosto potujemo v tujino, več kot dve tretjini se na zasebno potovanje odpravita vsaj enkrat letno, kar skupno pomeni okoli pet milijonov potovanj. Na potovanjih pa smo lahko izpostavljeni nalezljivim boleznim, prebavnim in drugim zdravstvenim težavam, pa tudi poškodbam, zato se je treba pred odhodom dobro pripraviti na vse možne scenarije.
07.13 19. 05. 2019
Tuja scena Zadovoljna

Britney oboževalcem obljublja, da bo še nastopala

Čeprav je pop princeska Britney Spears odpovedala nekaj napovedanih koncertov v sklopu gostovanja v Las Vegasu z naslovom Britney: Domination, njen mendežer pa je dejal, da je možno, da sploh ne bo več nastopala, se je zdaj na to temo oglasila še sama.
05.40 19. 05. 2019
Borilni športi Zadovoljna

Wilder brutalno nokavtiral Breazeala

Deontay Wilder je po nedavnem remiju s Tysonom Furyjem spet okusil zmago, v ringu je z neverjetnim zaključkom deklasiral Dominica Breazealeja. Šampionski pas težke kategorije po različici WBC je ubranil z brutalnim nokavtom v prvi rundi.
05.20 19. 05. 2019
Borilni športi Zadovoljna

Dos Anjos unovčil izkušnje in Leeja prisilil v predajo

Rafael Dos Anjos je v borbi večera na UFC Fight Night v Rochesterju premagal Kevina Leeja. Brazilec je tekmeca v predajo presilil v četrti rundi ter tako pokvaril njegov debi v velterski kategoriji. Dos Anjos je tako v 40. borbi v karieri vpisal svojo 29. zmago.
00.45 19. 05. 2019
Tuja scena Zadovoljna

Neznanec na športnem dogodku napadel Arnolda Schwarzeneggerja

Na družbenih omrežjih je zaokrožil videoposnetek, s katerega je razvidno, kako je nek moški na dogodku v Južni Afriki napadel legendarnega hollywoodskega zvezdnika Arnolda Schwarzeneggerja.
00.01 19. 05. 2019
Slovenija Zadovoljna

5 idej za majhne, a čudovite tetovaže

Razmišljate, da bi si omislili prvo tetovažo ali svoji zbirki dodali še eno? Za vas smo na Instagramu poiskali 5 očarljivih, a zelo majhnih tetovaž, ki so primerne tudi za vse tiste, ki ne želite, da bi bila vaša tetovaža preveč opazna.