79-letnik odprl vrata hiše, pred njimi ga je čakal pes in ga pogrizel do smrti

79-letnik je kuhal večerjo, ko ga je napadel podivjani pes. Moški je za posledicami napada umrl, policija pa je psa ustrelila in aretirala dve ženski. Po napadu psov na 14-letno dekle je to že drugi smrtonosen napad v zadnjem času v Veliki Britaniji.

Pes

(Foto: Thinkstock)

Veliko Britanijo je pretresel napad psa, ki se je končal tragično. 79-letni moški je kuhal večerjo v svojem domu blizu Liverpoola, ko ga je nekaj pred deveto uro sinoči napadel podivjani pes. Za posledicami napada je umrl.

Moški, ki ga sosedje opisujejo kot izjemno prijaznega človeka, je, ker je kuhinja postala zakajena, šel odpret zadnja vrata hiše, tam pa ga je čakal pes.

Sosed je danes medijem povedal, da je neki drugi sosed poklical policijo, ker je z žrtvinega vrta odmeval jezen in glasen pasji lajež in renčanje. "Najprej sem mislila, da ste se stepla psa, potem pa sem slišal krike na pomoč nekoga, ki je bil očitno v hudih bolečinah," pa je dejala soseda.

Policisti so kmalu prihiteli na kraj dogajanja, a moškemu niso več mogli pomagati. Podivjanega psa so ustrelili. Pasma psa sicer še ni znana.

Prav tako so policisti aretirali dve ženski zaradi povzročanja nevarnosti in neobvladovanja živali, ki je vstopila na zasebno posest in napadla.

To je v zadnjem času že drug pasji napad, ki se je končal s smrtjo žrtve. Marca je pet psov napadlo 14-letno dekle in jo ubilo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 143
Jasnovidec Cosmos 10.10.2013 13:06:57
Animal_Pump Res imaš napisano pravilno ime za pumpanje folka dejansko pa o psih oziroma živalih nimaš nobenega pojma. Raje si prečitaj kaj je napisal SilverBullet in ti bo malo bolj jasno. Da boš še malo bolj seznanjen je pa ugrizov psov ravno največ od Zlatih prinašalcev ter podobnih in tistih malih pasem na baterije. Da še ti bo bolj jasno se malo pozanimaj o tem na veterinarijah kjer ti bodo pojasnili koliko ugrizov je največ od katerih pasem kjer morajo narediti preiskavo psa,če pride do prijave ugriza.Na stotine ljudi pa sploh ne naredi prijave,ker ga je verjetno enostvno sram narediti prijavo,da ga je ugriznil kakšen Pekinez kateri seveda po ugruzu pobegne, Torej ne nakladaj in ne komentiraj tistega kar ti je neskončno vesolje.
Več komentarjev