'Adijo, Demi, pozdravljena, Mila'

Milo Kunis in Ashtona Kutcherja so večkrat opazili, kako sta nakupovala v mestu, v katerem je igralec odraščal. Slednji bi rad v njunem razmerju šel korak dlje, zato je tudi vložil zahtevo za ločitev od Demi Moore.

Ashton Kutcher in Mila Kunis

Praznike preživljata pri njegovi družini. (Foto: X17 Agency)

34-letnega Kutcherja in njegovo pet let mlajšo soigralko iz serije Oh, ta sedemdeseta (That '70s Show) so opazili v nekem nakupovalnem centru v mestu Coralville, kjer sta bila na sprehodu po trgovinah, je neimenovani vir dejal za Us Weekly. Par naj bi nakupoval tako božično-novoletna darila kot tudi navadno špecerijo.

Kuniseva in Kutcher tako letošnje praznike preživljata v krogu njegove družine, kar je korak naprej v njunem razmerju, ki se je začelo letošnjo pomlad. Tudi zato je igralec preko svojih odvetnikov 21. tega meseca vložil zahtevek za ločitev od 50-letne Demi Moore, s katero se je razšel pred enim letom. Njune poti so se začele razhajati po tem, ko se je Kutcher septembra lani zabaval z neko 22-letnico.

''Zahtevo so vložili, ko Ashtona ni bilo v mestu (Los Angeles),'' je razkril vir. Kot vzrok za ločitev je navedel "nepremostljive razlike", od Demi pa ne zahteva nobenega plačevanja podpore.

Mila Kunis in Ashton Kutcher - 3

Ashton je z Demi zaključil, njegova draga je Mila. (Foto: X17 Agency)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 19
 
163540 26.12.2012 22:00:47
Pa ja ni Demi mislila,da jo bo ta mulc ( zanjo je ) do smrti " popravljal ".
Več komentarjev