Angleški mediji Cristiana 'vračajo' na Otok

So rdeči vragi zares pripravljeni odšteti vrtoglavih 145 milijonov evrov odškodnine?

Otoški časniki so se razpisali, da naj bi bil vse bolj nezadovoljni napadalec madridskega Reala Cristiano Ronaldo blizu vrnitve k Manchester Unitedu. Znana naj bi bila tudi odškodnina.

Zgodba, ki se je še pred časom zdela nemogoča, dobiva vse jasnejše obrise. Seveda, če gre verjeti britanskim športnim časnikom. Ti so se na dolgo in široko razpisali, da naj bi Cristiano Ronaldo moči spet združil s svojim nogometnim očetom Alexom Fergusonom. To pa se ne zdi povsem nemogoče, če v obzir vzamemo dejstvo, da je Portugalec v španski prestolnici vse bolj nezadovoljen, kar se pozna tudi na zelenicah.

Alex Ferguson, Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo in Alex Ferguson imata prav poseben odnos. (Foto: Reuters)

Ronaldo je tudi v času svojih najboljših predstav v belem dresu večkrat jasno izrazil, da pogreša Manchester United. Da zgodba le ni iz trte izvita, bi lahko sodili tudi po dejstvu, da stroj za doseganje golov vse bolj okleva s podaljšanjem pogodbe z Real Madridom. Morda pa želijo otoški predstavniki sedme sile le priliti dodatnega olja na ogenj pred dvobojem osmine finala LP, ko se bo Portugalec po več kot treh letih vrnil v gledališče sanj.

Še korak več je naredil The Sun, ki poroča, da naj bi bila celo že dogovorjena njegova odkupna cena. Ta naj bi znašala vrtoglavih 145 milijonov evrov. Na tej točki pa bi morali rdeči vragi celo prekositi samega sebe, če zgodovinsko gledano upoštevamo njihovo zadržanosti pri odštevanju visokih zneskov za nakup okrepitev. Še več. Klub iz Old Trafforda je pred letošnjim tekmovalnim letom za 24 milijonov angleških funtov v svoje vrste zvabil Robina van Persijea, prav gotovo pa bi se tudi zataknilo pri visoki plači Ronalda. Seveda pa smo bili v svetu nogometa priča še bolj nenavadnim stvarem ...

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 191
Mojebesedesozakon 27.12.2012 10:50:32
še premalo
Več komentarjev