Dan najlepših sanj / ARHIV ČLANKOV
08.37 11. 01. 2019
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Filip doživel svoj dan najlepših sanj

17-letni Filip bo v lepem spominu ohranil potovanje v Barcelono na Camp Nou, kjer je lahko v živo občudoval svojega idola Lionela Messija. Potovanje je bilo posebno doživetje tudi za njegovo družino.
13.34 27. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Občutkov sramu ne bo več, odslej s ponosom na tekme

Članice prostovoljnega gasilskega društva Jošt bodo odslej ponosno hodile na treninge. Nove uniforme so jim vlile dodaten zagon in energijo za nadaljno delo, presenečenje v oddaji Dan najlepših sanj pa je sprožilo plaz pestrega dogajanja. Pogovarjali smo se s Tatjano Čeh Naglič in Urško Rant.
08.26 23. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

'Verjemite v čudeže, ker oni jih uresničujejo'

Štefana in Angelo je osupnila poteza ekipe Dan najlepših sanj, ki se je odločila v studio prinesti njun star kavč. Še večje presenečenje je bila prenovljena dnevna soba in spalnica v enem, v kateri bo med prazniki več zadovoljstva pa tudi zdravja.
11.14 13. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Izpolnjena želja je 87-letnemu Janezu vlila dodatno voljo do življenja

Janez Ocvirk, priljubljeni stanovalec Doma upokojencev Polzela, je bil prepričan, da ga v življenju, razen bolezni in smrti, ne more presenetiti nič več, a je pri 87 letih doživel svoj dan najlepših sanj. Izpolnjena skrita želja je osrečila tudi predlagateljico Tjano Burger, ki je na lastni koži občutila hvaležnost tudi drugih gledalcev oddaje Dan najleših sanj.
09.33 10. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Po Marku Vozlju jo je presenetil še njen razumevajoči mož

Brigita Saje bo za vedno ohranila v spominu rojstnodnevno presenečenje, ki ga je na pobudo njenih prijateljic pripravila ekipa Dan najlepših sanj. Po nepozabnem druženju z Markom Vozljem jo je doma čakalo še eno presenečenje, razočarane gospodinje pa so se na Markov predlog preimenovale v vesela navihana dekleta.
21.30 08. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Neopisljiva sreča za družino, bili so njihovo zadnje upanje

Ljubeča družina iz Bilj pri Novi Gorici se je povsem obupana obrnila na ekipo oddaje Dan najlepših sanj. Zaradi ločitve od enega družinskega člana so čutili veliko praznino in žalost, še posebej njegova mama Yaniris. Ekipa je bila kos zahtevnemu izzivu in je sezono zaključila z nepozabno zgodbo o združitvi, ki je prinesla srečo in spremenila življenje celotni družini.
20.54 08. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Veliko presenečenje sta doživela kar na svojem razpadajočem kavču

Si predstavljate, da sedite med gledalci oddaje Dan najlepših sanj, v studio pa prinesejo vaš kavč? To sta doživela Angela in Štefan, ki sta na Petrovo povabilo sedla na svoj 18 let star kos pohištva in na njem doživela enega največjih presenečenj v svojem življenju.
20.31 08. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Dober namen, prostovoljne gasilke bodo reševale življenja v novih oblekah

Na snemanje zadnje oddaje Dan najlepših sanj so prišli člani prostovoljnega gasilskega društva Jošt, ki deluje že 65 let. Med njimi je tudi 14 deklet, prisotna deseterica pa je presenečeno ugotovila, da Petrova tarča ne bo predsednik društva Rok Bajt, pač pa kar one same.
10.42 08. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

V zadnji oddaji Dan najlepših sanj zahtevno in čustveno združevanje

Nocoj ob 20. uri bo se bomo na POP TV, na srečo le do naslednje sezone, poslovili od priljubljene oddaje, v kateri ekipa neumorno uresničuje najbolj goreče želje. Še posebej ganljiva bo zgodba o družini, ki trpi zaradi ločitve od enega družinskega člana, 11-letnega Miguela Angela. Oddaja Dan najlepših sanj je njihovo zadnje upanje.
10.45 07. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Ovir ni več, zdaj gre samo še naravnost do cilja

Izjemno nadarjena 17-letna violinistka Eva Vrečko nam je zaupala, kako je bilo prvič zaigrati na novo violino. To je na svoje veliko presenečenje dobila v studiu Dan najlepših sanj, zdaj je odločena, da bo s trdim delom uresničila svojo življenjsko željo.
08.57 06. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

‘Hvaležna sem, da mi je vesolje za moža namenilo ravno njega’

Predzadnja oddaja nove sezone oddaje Dan najlepših sanj je razkrila resnično ljubezensko zgodbo, ki se piše v Kompoljah pri Boštanju, a ostalo je nekaj vprašanj. Kako je Igorju uspelo kar eno leto skrivati, da pripravlja presenečenje za svojo lepo ženo, zakaj je Teji med plesom zastal korak in zakaj bi morali iti moški po Igorjevih stopinjah?
10.57 05. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Solze so se posušile, zdaj bo izživela svojo strast

Hijacinta Stopar pravi, da se ji je v studiu Dan najlepših sanj uresničila življenjska želja. Z novo harmoniko bo lahko še naprej gojila veliko strast do igranja, do danes se je naučila že tri nove pesmi. Diatonična lepotica pa Hijacinto spremlja tudi na nastopih Šaleškega folklornega društva Koleda.
21.31 01. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Leto dni skrivaj treniral ples, da bi osrečil svojo ženo

Teja Mikolič je s pomočjo ekipe Dan najlepših sanj izživela svoje plesne sanje. Po učnih urah pri profesionalnem plesalcu Tomažu Šteru se je z njim zavrtela v studiu, kjer pa je doživela še večje presenečenje.
21.16 01. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

'Ko vidiš te očke, ki se bojijo, da njena pot ne ugasne ...'

Ekipa oddaje Dan najlepših sanj je podprla prizadevanja Albine Karmuzelj za uresničitev življenjskih sanj nadarjene Eve Vrečko. 18-letnica bo lahko z novim instrumentom stopila na pot profesionalne violinistke.
20.47 01. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Razočarano gospodinjo razveselil Marko Vozelj

Brigita je za svoj rojstni dan dobila nepozabno darilo. Posebej zanjo je v studio prišel in ji zapel Marko Vozelj, ji podaril vstopnice za svoj koncert, nakar jo je čakalo še eno presenečenje.
09.08 01. 12. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Peter Poles na razvajanju s kar sedmimi gledalkami

Voditelj oddaje Dan najlepših sanj je uresničitev ene od nocojšnjih želja načrtoval kar med razvajanjem. Za pokušino si poglejte, v kako prijetni družbi se je znašel, več pa nocoj ob 20. uri na POP TV.
09.06 30. 11. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Miha in Breda z novim vozičkom do dveh zlatih medalj

Miha Rednak, ki so ga ustvarjalci oddaje Dan najlepših sanj presenetili s profesionalnim plesnim vozičkom, je skupaj s soplesalko Bredo Košir na mednarodnem tekmovanju v športnem paraplesu posegel po kar dveh najvišjih mestih.
09.29 29. 11. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Ema odslej še večja oboževalka Challeta Salleta

Ema Lesjak je v oddaji Dan najlepših sanj s svojim petjem in nastopom navdušila v duetu s Challetom Salletom. Sama skromno ocenjuje, da je bil nastop v redu, zaupala nam je tudi, kako je presenečenje doživela sama in kako njeni najbližji.
21.32 24. 11. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Oddaja Dan najlepših sanj razkrila velik talent

Osnovnošolko Emo, ki nadvse rada poje, je v studiu presenetil idol, priljubljeni raper Challe Salle. Skupaj sta zapela njegovo pesem Letim, pred kamerami pa je v živo in brez vsake vaje zasijal Emin pevski talent.
21.03 24. 11. 2018
Dan najlepših sanj Zadovoljna

Dve presenečenji za velikega kavalirja Janeza

Dobrodušni Janez Ocvirk je po več kot pol stoletja zaigral na orgle. Potrdil je, da je doživel svoj dan najlepših sanj, a ekipa mu je pripravila še eno presenečenje.