Nogomet / ARHIV ČLANKOV
18.50 18. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Domžalčani v zaostali tekmi do minimalne zmage nad Koprom

Nogometaši Domžal so v zaostali tekmi 25. kroga Prve lige Telemach na domačem igrišču z zadetkom Maria Krstovskega prišli do zmage nad Koprom z 1:0. Z novimi tremi točkami so na prvenstveni lestvici prehiteli Muro na 6. mestu.
10.32 18. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Daniele De Rossi tudi po koncu sezone ostaja na klopi Rome

Nekdanji italijanski reprezentant in dolgoletni vezist Rome Daniele De Rossi, ki je vodenje kluba iz italijanske prestolnice prevzel sredi januarja, bo tudi po koncu sezone ostal na klopi Rome. To so prek uradne spletne strani sporočili lastniki Rome, ki so zapisali, da je De Rossi, odkar je prevzel vodenje kluba, opravil odlično delo.
08.15 18. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Ronaldo dobil sodno bitko z Juventusom

Italijanski nogometni prvoligaš Juventus bo moral svojemu nekdanjemu igralcu, portugalskemu zvezdniku Cristianu Ronaldu, plačati skoraj 10 milijonov evrov. Tako je odločilo italijansko sodišče v tožbi Portugalca v sodnem sporu s klubom glede plače v obdobju pandemije covida-19.
08.00 18. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Lahko Liverpoolu sredi Bergama uspe nov čudež?

Po vznemirljivih povratnih četrtfinalnih obračunih v elitni Ligi prvakov se nocoj nadaljujejo boji tudi v Ligi Evropa. Natančneje, obetajo se izjemno zanimive povratne četrtfinalne tekme, med katerimi izstopa dvoboj med Atalanto in Liverpoolom, čeprav je italijanski predstavnik prvo srečanje na Anfieldu pred tednom dni dobil prepričljivo s 3:0. Mnogi se zdaj sprašujejo, ali obstajajo realne možnosti za nor scenarij in posledično nov čudež v režiji rdečih iz mesta Beatlov. Neposredni prenos na Kanalu A in VOYO od 20.45 naprej.
07.00 18. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

lličić: Najlepši trenutki moje kariere so tekme v dresu Maribora

Nogometaši Maribora so z rezultatom 1:2 slavili prvo gostujočo zmago na večnem derbiju po septembru 2019, nekaj minut za tem, ko je glavni sodnik zadnjič na spektaklu v Stožicah pihnil v piščalko, pa so pred novinarje stopili Josip Iličić, Ante Šimundža, Timi Max Elšnik in Zoran Zeljković.
23.10 17. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Bayern je proti Arsenalu rešil sezono in se uvrstil v polfinale Lige prvakov

Bayern München je po zmagi 1:0 proti Arsenalu na povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov napredoval v polfinale, kjer se bo pomeril s 14-kratnim zmagovalcem Real Madridom.
20.39 17. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Mariborčani po preobratu do sladke zmage v Stožicah

Po hladnem in belem torku je sreda prinesla idealne razmere za 156. večni derbi med Olimpijo in Mariborom. Zmaji so po silovitem uvodnem pritisku povedli po vsega šestih minutah igre. Mariborčani so v 65. minuti rezultat poravnali, nov udarec za Ljubljančane pa je prišel že štiri minute kasneje, ko so na igrišču ostali le z deseterico. Vijoličasti so to izkoristili in v 77. minuti odgovorili na vprašanje o zmagovalcu.
15.47 17. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Gündogan znova kritiziral soigralce: PSG-ju smo podarili zmago

Barcelona se je kljub vodstvu po prvem obračunu od Lige prvakov poslovila po porazu na drugi tekmi četrtfinala. Pred domačimi navijači so proti PSG-ju klonili 4:1, čeprav so vodili 1:0. Po tekmi je trener Kataloncev Xavi bentil nad odločitvami sodnika Istvana Kovacsa, ki je njega in njegovega varovanca Ronalda Arauja kaznoval z neposrednima rdečima kartonoma.
12.42 17. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Strelsko razpoložena kar četrtina reprezentantov

Pretekli tekmovalni vikend so se v svojih klubih z odlično strelsko formo izkazali slovenski nogometni reprezentanti. Zadetka so se veselili Benjamin Šeško, Žan Celar, Adam Gnezda Čerin, Jon Gorenc Stankovič, Nino Žugelj in David Brekalo. V vlogi asistenta pa sta se izkazala Tomi Horvat in Žan Karničnik.
07.00 17. 04. 2024
Liga prvakov Zadovoljna

Bellingham: To so tekme, zaradi katerih sem prestopil v Real Madrid

Nogometaše Real Madrida danes čaka povratni obračun četrtfinala Lige prvakov proti Manchester Cityju. Ekipi sta na prvi tekmi v Madridu očarali gledalce, potrdili naziv "finala pred finalom" ter se razšli z izidom 3:3. Trener kraljevega kluba Carlo Ancelotti verjame, da lahko meščanom povzročijo ogromno problemov, Jude Bellingham pa komaj čaka na prvi sodnikov žvižg. Tekmo boste lahko pospremili na Kanalu A in VOYO, s studijskim delom začnemo ob 20.30.
23.58 16. 04. 2024
Liga prvakov Zadovoljna

Vse na enem mestu: vrhunci torkovih povratnih tekem Lige prvakov

Končani so prvi povratni obračuni četrtfinala Lige prvakov. Največ pozornosti je bilo usmerjene v Barcelono, kjer so nogometaši PSG-ja po zgodnjem zaostanku zabili štiri gole in si z visoko zmago zagotovili vstopnico za polfinale. Na drugi tekmi so nogometaši Borussie Dortmund pred domačimi navijači z rezultatom 4:2 ugnali Atletico Madrid, v polfinalu pa se bodo pomerili proti Parižanom.
23.34 16. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Parižani so se Barceloni maščevali za remontado izpred sedmih let

Nogometaši PSG-ja so na prvi tekmi proti Barceloni klonili z 2:3, na povratnem obračunu pa so se v zaostanku znašli že v 12. minuti. Po slabe pol ure igre je Barcelona na igrišču ostala le z deseterico, Ousmane Dembele in Vitinha pa sta poskrbela za preobrat na olimpijskem stadionu v katalonski prestolnici. Barko Barcelone je v nadaljevanju z dvema zadetkoma potopil Kylian Mbappe in Francozom zagotovil uvrstitev med najboljše štiri ekipe Lige prvakov.
17.47 16. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Dele Alli po težavnem obdobju cilja na nastop na svetovnem prvenstvu

Pred leti eden najbolj obetavnih nogometašev na svetu je v ponedeljek prvič po lanskem juliju stopil pred medije in javnosti postregel s številnimi zanimivimi odgovori. Dele Alli, ki je z nogometnih zelenic odsoten že več kot eno leto, je med drugim dejal, da je njegov dolgoročni cilj nastop na svetovnem prvenstvu leta 2026.
15.42 16. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Navijačem Crvene zvezde zaporne kazni zaradi napada na kombi z navijači Partizana

Višje sodišče v Beogradu je pet navijačev srbskega nogometnega prvoligaša Crvene zvezde obsodilo na štiri leta zapora zaradi napada na kombi z navijači mestnega rivala Partizana. Delije so se na grobare spravili po derbiju 16. aprila 2022 v bližini Mladenovca.
13.35 16. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Nemci so se dobro organizirali tudi za slovensko navijaško dušo

V bavarsko prestolnico bo v podporo našim nogometnim herojem romala tudi Slovenija in ne preseneča, da so se Nemci dobro organizirali tudi za slovensko navijaško dušo, če morda niste prevelik ljubitelj bavarskih specialitet in glasbe. Vabimo vas na sprehod po Münchnu skupaj z nami!
12.01 16. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Zgodovina pravi, da bo napredovala Barcelona, PSG pa sanja o (velikem) preobratu

Z današnjim večerom se nadaljujejo izločilni boji v najelitnejšem klubskem tekmovanju na svetu. Po prvih četrtfinalnih tekmah, če vzamemo v ozir nocojšnja para Barcelona - PSG in Borussia Dortmund - Atletico Madrid, sta v rahli rezultatski prednosti španska predstavnika. Pred neposrednim prenosom povratnega četrtfinalnega obračuna med Barcelono in PSG-jem na Kanalu A in VOYO od 20.30 naprej smo se malce "pozabavali" z (ne)uspešnostjo omenjenih velikanov, potem ko je izgubil (PSG) oziroma zmagala (Barcelona) na prvih tekmah ene od stopničk sklepnega dela tekmovanja.
11.52 16. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Tam je nogomet religija, otroci imajo sezonske karte in obiskujejo tekme v gosteh

Četrti del oddaje Vsi Za Naše! je za nami. V njem smo spoznali Andraža Šporarja, ki v Atenah skupaj z Benjaminom Verbičem in Adamom Gnezdo Čerinom brani barve Panathinaikosa. Ob obisku slovenske trojice smo se v grški prestolnici lahko tudi osebno prepričali, kako strastni in nepopustljivi so grški ljubitelji nogometa. Že naslednji teden boste v ponedeljek po Masterchefu na POP TV in VOYO lahko spoznali slovenskega reprezentanta Petra Stojanovića, ki si kruh služi v Italiji.
11.21 16. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

'Andraža si ljudje predstavljajo zelo drugačnega, kot je v resnici'

Za vsakim uspešnim moškim naj bi stala uspešna ženska, vsaj tako so trdile generacije pred nami. V današnjih časih bi ta rek marsikje naletel na neodobravanje, a Andraž Šporar resnično lahko trdi, da mu je mati njegovega sina Julijana v marsičem enaka. Skrbnost je beseda, ki jo Mia Mujadžić Golob uporabi, ko poskuša opisati oba. Njena podpora je očitna in zagotovo ključna ob vsakem uspehu napadalca Panathinaikosa in slovenske nogometne reprezentance. A vse skupaj se ne bi zgodilo, če je pred dobrimi osmimi leti ne bi naključno 'dregnil'. O tem in marsičem drugem je spregovorila z ekipo oddaje Vsi Za Naše!, ki jo boste lahko spremljali nocoj po Masterchefu na POP TV in VOYO, čas pa si je vzela tudi za našo spletno stran.
06.08 16. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Mladi očka, ponosen lastnik ferrarija, neizprosen napadalec

Mladi očka, ponosen lastnik ferrarija ali neizprosen napadalec – ne glede, kako ga poznate, Andraž Šporar je ključen del tako slovenske nogometne reprezentance kot atenskega Panathinaikosa. Obiskali smo ga na obračunu z večnim rivalom, Olympiakosom.
23.01 15. 04. 2024
Nogomet Zadovoljna

Ob visoki zmagi Chelseaja s štirimi zadetki zablestel Cole Palmer

V angleški Premier ligi je zaključno dejanje 33. kroga pripadlo Chelseaju in Evertonu. Na Stamford Bridgeu je znova v polnem sijaju zasijal Cole Palmer, ki je ob zmagi s 6:0 kar štirikrat zatresel mrežo gostov.