As in Marca: Ljudstvo je odslovilo Mourinha

Zaradi razlike na lestvici, predvsem pa dejstva, da igra neatraktiven nogomet, so Realu tudi najbolj zvesti mediji in navijači obrnili hrbet. V elektronskih izdajah Marce in Asa je zaslediti ankete, ki kažejo neverjetne številke in sovraštvo, ki se je nakopičilo do trenerja Joseja Mourinha.

Tako se osrednja novica na marca.com glasi "Ljudstvo je odslovilo Mourinha". V anketi se je namreč kar 82,2 odstotka od več kot 100.000 sodelujočih opredelilo proti Joseju Mourinhu in ga označilo za glavnega krivca krize. Zanimivo je, da je bila kaplja čez rob poteza tega konca tedna, ko je Mourinho nepričakovano na klop posadil vratarja aktualnih svetovnih in evropskih prvakov Ikerja Casillasa in izgubil proti Malagi. Navijači Madrida so mu pred tem oprostili barbarsko vtikanje prsta v oko Titu Villanovi, nenehne in raznolike izgovore za slabo igro in rezultate, besedne vojne z mediji, igralci ali trenerji ter mnoge druge izpade, ki si jih je privoščil Mourinho, ne morejo pa mu oprostiti, da je za novo žrtev izbral največjega ljubljenca občinstva Ikerja Casillasa, piše marca.com.

Jose Mourinho

Jose Mourinho se menda ne boji za trenerski stolček pri Realu. (Foto: Reuters)

Še bolj presenetljivi so rezultati ankete, ki so jo opravili na as.com. Tam kar 93 odstotkov od približno 63.000 sodelujočih meni, da je Mourinho namenoma pustil na klopi Casillasa, da bi tako poglobil krizo Reala, si nakopal še večji bes navijačev in predsednika Florentina Pereza ter da bi ga ta čim prej odslovil. As.com dodaja, da zadeva ni povsem iz trte izvita, saj bi Mourinho, ki ima pogodbo z Realom do 2016, v primeru odhoda sredi sezone dobil 20 milijonov evrov odškodnine, če bo klub zapustil po koncu sezone, pa le pet milijonov evrov.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 215
 
Stajerci007 25.12.2012 11:31:21
Murijo se je prvič v karieri zgodilo da se je ob kamen zaleto!!! Skensko je neke direktore v Madridu, mel komando v Čelziju pa Inerju... Iker je pa vseeno prevlki zalogaj za njega!!

Človek ne ve več kaj bi še naredo da bi po domače.... še boj drek mešo!!!

Škoda da je tak zasral špansko prvenstvo kr nebo nekih klasikov pa borebe!!

Lep pozdrav
Več komentarjev