AVDIO: Poznate HeaveniXov DNK?

Iz nebeške funk rok golobovske talilnice smo dobili novo avtorsko skladbo, ki bo zopet razveselila vse ljubitelje HeaveniX melodike ...

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Skupino HeaveniX sestavljajo Boštjan Andrejc - Buši (vokal in kitara), Rok Golob (klaviature in kitara), David Morgan (bobni) in Patrick Vlačič (bas).

Čeprav bodo letos fantje upihnili že svojo petnajsto svečko delovanja, pa so svojo avtorsko glasbo razvili šele v zadnjem času s prihodom Roka. Njihova prva avtorska pesem Luna na Licu je bila predstavljena leta 2007 na Slovenski popevki, sledile so H2O, En problem, Adrenalin in Nov nor čas, najnovejša avtorska pridobitev pa je DNK.

Za glasbo in aranžma je poskrbel Rok Golob, besedilo pa je napisal skupaj s svojo lepšo polovico, glasbenico Katarino Habe.

Skupina Heavenix

Čeprav bodo letos fantje upihnili že svojo petnajsto svečko delovanja, pa so svojo avtorsko glasbo razvili šele v zadnjem času s prihodom Roka. (Foto: Rožle Bregar)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
 
tmenababa 04.01.2013 14:54:46
Sami dobri glasbeniki, samo komadi so pa podpovprečni...žal.
Več komentarjev