AVDIO: Rade Šerbedžija združil moči z Vladom Kreslinom

Za Radeta Šerbedžijo so filmska platna njegov dom, koncertni oder pa je njegova ljubezen. Poet je nedavno svojim oboževalcem pripravil pravo zvočno poslastico – skladbo Nocoj igramo za vas, h kateri je povabil Vlada Kreslina ...

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Rade Šerbedžija je zagotovo ena najpomembnejših osebnosti jugoslovanske kinematografije in kulturnega prostora nekdanje skupne dežele. Šerbedžija je znan tudi po svoji poeziji in izdaji kar štirih albumov.

Slovenske oboževalce se je Rade, ki bo kmalu nastopil pri nas, česar se že zelo veseli, odločil razveseliti s skladbo, ki jo že lahko slišite na radijskih postajah. Gre za duet z Vladom Kreslinom, za izjemno pesem Nocoj igramo za vas, za katero sta Rade in Vlado svoje glasove neverjetno strnila v harmonijo, ki bo v ušesih odzvanjala še dolgo.

Rade Šerbedžija - 3

Rade Šerbdžije je eden najbolj iskanih stranskih igralcev v Hollywoodu. (Foto: Izvajalec)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
kajenje je zdravo 14.12.2012 12:30:09
Nič ni znan po " svoji" poeziji. Vsi udarni komadi -Ne daj se Ines, Djevojka iz moga kraja, Annabel Lee itd.itd. so od drugih avtorjev, v glavnem znanih pesnikov, on je samo odličen interpret. Ljubitelji goveje muzke pa težko sodijo urbano poezijo, a ne Country.
Country 14.12.2012 15:29:09
Poznam jst vse njegove, poznam vse Kreslinove na pamet, poznam celo ex-yu sceno in nisem niti približno ljubitelj goveje muske. Dejstvo je samo, da je pri tem komadu totalno falil ta tvoj interpret.
Več komentarjev