AVDIO: Skupina Bohem se vrača

Skupina Bohem se po drugem studijskemu albumu Manifest ljubezni intenzivno pripravlja na izid novega albuma. Še prej pa vam za pokušino predstavlja novo skladbo Nihče iz vesolja. Prisluhnite ji.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Skupini Bohem, ki jo sestavljajo Matic Jere (vokal), Damir Pavlič (bobni), Manca Pinterič (klaviature) in Dejvi Kotar (bas), se je pridružil Simon Šubic (kitara).

Bohem

V refrenu so pri spremljevalnih vokalih sodelovali člani gospel zbora Bee Geesus. (Foto: Matevž Kostanjšek)

Nova pesem je naznanilo nove, težko pričakovane tretje plošče, ki bo izšla v naslednjem letu.

"Besedilo in zgodbo lahko vsak razume po svoje, dejstvo pa je, da govori tudi o malem človeku, ki je po eni strani kaplja v morju, nihče iz vesolja, po drugi strani pa lahko njegova dejanja pomenijo/povzročijo velike stvari ... Še kako resnično v trenutno aktualnih razmerah pri nas," so povedali člani skupine.

Bohem se s to pesmijo vrača k močnim besedilom, spevnim melodijam in refrenom, ki so bili njegov zaščitni znak že pri uspešnicah prejšnjih dveh plošč, kot so On je jaz, Deveti junij, Kraljica sanj, Romanca ...

Bohem

Skupina napoveduje nov album. (Foto: Matevž Kostanjšek)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
Vumose 19.12.2012 15:08:02
Lep komad, kot vedno :)
Več komentarjev