AVDIO: Tokrat prvič kot izvajalec

Janez Repnik je glasbenik, ki se slovenski javnosti prvič predstavlja kot samostojni izvajalec. Kot skladatelj, aranžer, producent in multiinštrumentalist pa sodeluje že vrsto let z različnimi izvajalci, pevci in ansambli.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Janez Repnik

Janez se predstavlja s skladbo Kam gre ta svet. (Foto: Arhiv izvajalca)

Janez Repnik je kot avtor in aranžer prisoten tudi na vseh največjih slovenskih festivalih (Slovenska popevka, Narečna popevka, FENS ...) Ker je želel javnosti predstaviti nekaj drugačnega, kot smo vajeni na slovenski glasbeni sceni, je v svojem lastnem studiu v Mengšu posnel svojo avtorsko pesem Kam gre ta svet.

Besedilo je napisala Natalija Rus, vse inštrumente pa je odigral sam. Pri zboru so mu pomagali: Mateja Kališnik, Sabina Vidovič, Francka Šenk, Dolores Lipuš, Mili Korpar, Jasmina Jurovič, Renata Smolnikar, Zala Smolnikar, Tjaša Hrovat, Urška Lužar, Janina Klenovšek, Mare Cerar in Aleš Repnik.

Pripravlja pa že novo skladbo, ki bo v popolnoma drugačnem stilu. Kakšnem, naj vsaj še za zdaj ostane presenečenje.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
zajfa 26.11.2012 18:38:33
Tko se dela..
 
johnny68 26.11.2012 16:53:55
Uredništvu 24 ur se najlepše zahvaljujem za objavo moje nove pesmi. Ker pa pesem zveni lepše in širše v stereo (original) načinu, prosim administratorja, da zamenja posnetek v stereo verzijo, kot je bila predložena.
Hvala administratorju za razumevanje in lep pozdrav!

Janez Repnik
 
TheSmartHead 26.11.2012 14:40:16
Odličen komad, ni kaj! Še več takih :)
Več komentarjev