'Bezjaku dolgujemo veliko manj'

Vodstvo rokometnega kluba Gorenje Velenje vztraja pri suspenzu kapetana Marka Bezjaka, poudarjajo pa, da je iz ekipe umaknjen izključno zaradi nešportnega obnašanja in zgodba nima finančnega ozadja.

Rokometaši velenjskega Gorenja so sezono sklenili z najboljšim jesenskim izkupičkom v zgodovini kluba, vodstvo pa ga je 'začinilo' z neprijetnim ukrepom, saj so do nadaljnjega suspendirali kapetana Marka Bezjaka. Razlog naj bi bil predvsem disciplinske narave, čeprav so v rokometnih krogih vse glasnejše govorice, da je problem veliko globlji. Predvsem naj bi imel finančno ozadje. In če so bile informacije o njegovem suspenzu skope, se klobčič počasi odvija, predsednik kluba Uroš Marolt pa pravi, da informacije, da naj bi mu klub dolgoval 50 tisočakov, niso resnične.

Gorenje Velenje

Velenjski rokometaši so jasno pokazali, kaj si mislijo o suspenzu njihovega kapetana. (Foto: Facebook)

"Klub Bezjaku dolguje veliko manj. Vsi vedo, da zadnjo sezono redno poravnavamo obveznosti do igralcev, imamo pa dolgove iz preteklosti. Poudarjam, imamo dolgove iz preteklosti, a dolgujemo mu veliko manj denarja kot 50 tisočakov,“ je za 24ur.com povedal predsednik velenjskega kluba Marolt, ki ne razmišlja o kakšnem dodatnem disciplinskem ukrepu zoper druge, ki so javno podprli kapetana in si posebej za obračun v Sevnici natisnili majice z jasnim sporočilom: "Vsak v Sloveniji ima pravico, da se prosto izraža o nekaterih stvareh, in če to počnejo tako, ne vidim problema. Bo pa javnost presodila, kaj je prav in kaj ne.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
17111955 21.12.2012 15:56:02
Vsa čast predsedniku za ukrep,ker tisti ,ki zadevo dobro pozna ve ,da je Bezjak velik provokator in zelo nedescipliniran igralec.
NINANANA68 21.12.2012 17:27:44
in ti jo najbrž dobro poznaš....si blizu kluba, a ne, sam še zdaleč ne velenjskega...spet en celjaner, ki še ni prebolel poraza!!!!!
redkvica79 21.12.2012 11:39:26
dokler bo zadeva funkcionirala tako, da so klubi dolzni vse naokoli bo tako kot je.
Ko bodo sprejeli dekret o blokadi kluba v primeru zadolzenosti pa bo drugace.....do takrat pa srecno igralci.....

uprave klubov zastopajo nič drugega kot same pijavke.....do igralcev nimajp niti kančka respekta.....sramotno!
Hachi 21.12.2012 12:22:49
tocno tako. zanimivo, da se niso se iz Celja oglasili igralci, kajti tam nekateri igralci niso dobili place tudi ze pol leta. seveda je na mestu vprasanje, za koliko zamujajo funkcionarske place???
madness3 22.12.2012 01:06:56
kaj pa ti blesarije govoris? kako ne bi igralec ki ima pogodbo pou leta ne dobil place? dobijo placo vendar nekateri manj kot bi mogli ker tiste ki imajo manjso placo lazje placajo jot tiste z vecjo. na koncu uglavnem vsi dobijo vse.
PEKINEZ 23.12.2012 07:16:58
JA TA JE PA BOSA.SKUBE BI IGRAL ZASTONJ V CELJU,HAHAHAHAHA
Več komentarjev