VIDEO: Bieberju počil film, grozil tudi paparacu

Justin Bieber, ki je pred kratkim pristal v bolnišnici, je znova poskrbel, da je v središču pozornosti. 19-letni zvezdnik je svojo jezo stresel na paparaca, kateremu je celo zagrozil. Poglejte si video.

Justin Bieber grozi paparacu - 2

19-letnemu pevcu je počil film. (Foto: YouTube)

Potem ko je Justinu Bieberju na nedavnem koncertu postalo slabo in je zaradi tega končal celo v bolnišnici, je znova poskrbel, da je vsa pozornost usmerjena vanj. 19-letnik je že zapustil bolnišnico in se vrnil v domačo oskrbo.

Na spletu se je že znašel videoposnetek, na katerem zvezdnik vstopa v avtomobil, pot pa mu prekrižajo paparaci. Eden od londonskih fotografov je samo opravljal svoje delo in se trudil, da bi v objektiv ujel slavnega pevca. Ker mu je varnostnik preprečil, da bi se približal mlademu zvezdniku, je bil fotograf zaradi tega zelo jezen in je Bieberju namenil kletvico ter mu zavpil, naj se vrne v Ameriko.

Razjarjeni Bieber ni mogel ukrotiti svoje jeze, zato je stopil iz avta in se spravil nad fotografa. Če ne bi v dogajanje posegel varnostnik, bi se obračun končal s pestmi. Poglejte si video.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 423
 
Kumo 15.03.2013 23:09:20
to ubistvu zgleda nekak tko k Jerry Springer show :D!
Več komentarjev