Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
bingo
Število vnosov: 11343
28.06.2012 ob 07:59
 
Strok je napisal:
Slovenci smo v riti. zaradi tega ker ne znamo skupaj stopit. Dokler se bomo delili na leve in desne ne bomo imeli lepe prihodnosti.

------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ------------------------------Strok---------------Tole je pa enako, kot pod narekovaj znana pesem --Grem levo, desno,nikjer mojega stana,oj ulice ko si pijana----pesem nekaterega pijanca-----ps----Ko se nekateri streznijo bomo pol šli pravim potem in tole edino vsi skupaj v lepo prihodnost-----bingo x Ljubljana---------
bingo
Število vnosov: 11343
28.06.2012 ob 15:24
 
Slo4theist je napisal:
si videl kdaj na prazniku NOB-ja bivše nacistične vojake?!? Se pravi da komiji spodbujate sovraštvo n nestrpje. Zakaj jih ne povabite, pav tako so oni prispevali za situacijo po vojni, ker brez njih vojne nebi bilo, in tardeči nebi imeli v sloveniji ni besedice za odločat. Konec koncev so vam pomagali, že v 1 sv vojni ko ste ubili vojvodo, ki je bil razlog za vojno, kjer ste zasegli slovenijo in jo priključili takrat novo nastali kraljevini SHS. povrhu pa ste istro dal hrvatom, ter trst italjanom. In kaj bi sedaj radi, še piran dali?!?

Če kdo spodbuja nestrpnost so to tardeči, ki se vmešavajo v vsajko stvar, pa četudi so bili agreorji! Dan državnosti je Slovenski praznik, ki je nastala leta 91, prej Samostojne republike Slovenije ni bilo in zato ni to praznik Komunistov, NOB-jevcev, in podobnih. Imamo praznike tudi za njih, kjer pa domobranci niso dobrodošli, tako kot ob dnevu državnosti niso dobrodošli tisti ki so sodelovali z JLA!

------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ --------------------------------------------------------Slo4 theist--------------To kaj sem videl in doživel je pa za resnični roman,ko ti ne razumeš kaj je belo kaj je črno,jaz pa razumem in sem po svetu videl precej resničnosti----------ps ----za drugo svetovno vojno so lep uspeh naredile zavezniške sile in zmagali nad fašizmom skupaj z partizani,kot 91 najini slovenski vojaki so dotokli JNA in jo izgnali iz lepe dežele in te dve zadeve so za slavje, pač ko danes ko koga hoče izgnati z spodbujanjem nestrpnosti, je tukaj cela varianta resničnosti in neresničnosti ---gre se za upokojence za 40 delovne dobi,in mesečno za tole prime 300 evrov pokojnine,mladi fakultetni izobraženi,službo iščejo zunaj lepe dežele,pridni delavci na cesti to so vprašanja katera je treba resnično rešiti v korist teh pridnih državljanov lepe dežele Slovenije---------bingo x Ljubljana--------
ksenak2
Število vnosov: 1
29.06.2012 ob 11:04
 
Janša počenja nezaslišane stvari. Katerokoli potezo potegne, je samovoljna, mimo zakonsko predpisanih procedur. Spremeniti 45 sistemskih zakonov v dveh dneh mimo vseh in vsega - kaj je to drugega, kot državni udar? Kot diktatura?

Ta aroganca okrog proslave, celo spreminjanje državne himne. ohola aroganca diktatorja.

Ustvarjanje psihoze izrednih razmer - kot je nekdo zapisal, je njegov naravni habitat. Zakaj?

Da lahko deluje po vojaško in kot nekdo (diktator), ki v '"izrednih razmerah'" pač ne more upoštevati '"dolgotrajnih'" demokratičnih procedur. dalje - prodajanje dveh strateških sistemskih nacionalnih bank pod mizo, na NETRANSPARENTEN način, ko niti v dz v pristojni komisiji nihče ne more izvedeti, kaj se v resnici dogaja. lepo prosim, stvar je jasna. Na oblast se je povzpel z mehkim pučem (velikim nategom v parlamentu), zdaj pa je, gladko, izvedel DRŽAVNI UDAR. mi pa še kar debelo gledamo.
gospakatja
Število vnosov: 522
22.07.2012 ob 08:00
 
'"divide et impera!'" (deli in vladaj) so znali povedati že stari rimljani. dokler se bo ljudstvo preštevalo, delilo na naše in nenaše, gledalo sosedu v lonec,če, nima, bog ne daj, enega krompirja več, kot ga imamo mi, presojalo ali ni nekdo drug dobil kakega fičnika več, kot ga je (po našem mnenju)zaslužil, se ukvarjalo z '"bojem'" med starimi in mladimi, gospodarstvom in uradništvom, '"srednjimi sestrami'" in '"višjimi sestrami'", '"partizani'" in '"domobranci'" (oboji so že pod zemljo),.... , toliko časa bo pustilo trenutne oblastnike pri miru!
ne pravim, da so vse te delitve umetno ustvarjene, ker so v narodu od vedno prisotne (klerikalci in liberalci), in je treba res malo, da vedno znova razplamtijo , pravim pa, da smo naivni, in se vedno znova in znova pustimo izzvati!!!
Infadel_no1
Število vnosov: 65
22.07.2012 ob 15:04
 
Kdo pa hujska, do sedaj sem zasledil samo tardeče da hujskajo in skoz neki jokajo! SLOVENCI ssmo poimenovali SLOVENSKE vojašnice po SLOVENSKIH borcih ki so padli za REPUBLIKO SLOVENIJO leta 91!!!! In to je edino pravilno, če kdo hujska je to ta levi ki se nikakor ne morejo več sprijazniti da SFRJ-a ni več!!! Koliko vojašic je poimenovanih v jugi po slovenskih borcih iz 2 sv vojne?!? Nobene pa so se prav tako borili tudi za njih!

Zgleda tardečim ne uspeva plan, ki so si ga začrtali leta 91, sedaj pa imajio holucinacije, previde in še kaj podobnega češ da so vsi upirjeni proti njim , in da se jim dela krivica!!! Ali mogoče slovenci rusšimo spomenike ki so bili namenjeni partizanom?!? Ne ker jih spoštujemo, če pa ulice v novo nastali preimenujemo pa to nui nibeno hujskanje, ampak čisto normalen postopek, da se poklonimo tudi herojem ki so padli leta 91! Kar je ta čas veliko bolj pomembno kot pa neka daljna zgodovina, ki jo marsikdo med nami ni doživel!!!

Živi se dalje, ne pa za nazaj!
Infadel_no1
Število vnosov: 65
22.07.2012 ob 15:06
 
Kakšna religija, slovencem je bila religija vsiljena, mi smo JUDEKI, pa stare starše vprašte kaj to pomeni.
bingo
Število vnosov: 11343
23.07.2012 ob 06:34
 
Vsako oživljavanje totalitarizma je danes večinoma kamufliranje kraje požeruhov milijarde in več denarja in zamaglivanje ljudi z medsebojnim kreganjem ---------bingo x Ljubljana------
 


AKTUALNOAKTUALNO

ŠPORTŠPORT

EKSKLUZIVEKSKLUZIV

PROSTI ČASPROSTI ČAS

24UR.COM24UR.COM

EKOLOGIJAEKOLOGIJA