Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
flamengo
Število vnosov: 127
17.12.2012 ob 13:25
 
V tem času potekajo večinoma nasilne demonstracije po mestih v Sloveniji. Ti ljudje na bi se borili proti korupciji, bogatenju, ... Sami se imajo za žrtve sistema. Na prvi pogled je res tako, saj se vsem niža standard oz. bo lahko še dosti bolj nizek. Toda, če pogledamo podrobneje po panojih,vidimo kdo so ti ljudje, ki štrajkajo. Zelo so bili veseli, ko so izvolili pahorja in njegovo vlado, ki nas je zadolžila preko vseh mer in sanjala o neki utopični sociali brez pokritja v gospodarstvu.
Volitve so važne in zato so ti demonstranti soodgovorni za nastalo situacijo. In da je še večje ironija, sedaj demonstrirajo in javkajo. Pri tem pa pustijo pri miru tajkune od jankoviča naprej, ki so pokradli milijarde. Pa sodstvo, ki me sodi tem velikim tatovom.
Predrag Tonta
Število vnosov: 22
17.12.2012 ob 14:57
 
vsi so isti -banke so kupile politike prek financiranja njihovih kampanj za volitve menda je to jasno -politi zato delajo zakone v korist bank -provizijo dobijo politi in takozvani tajkuni -išrpavajo države za svoj interes lobi -tudi sodsto ni imuno ima masla na glavi velik -kaj je treba narest -sesut sistem -podobno kot islandija -in začet na novo -drugim sistemom a da do tega pridemo mora it vlada dol -to pa je problem -edina vlada ki je za spremembo sistema šla dol je to islladnska vlada -druge vlade so se oklepale svojih položajev tudi za ceno vojne -da zaključim kocke so nujno sredstvo če nočejo it mirnim demonstacijam dol -- jučerajšnji govor sdsevca veterana vojne da smo le 1 procent na ulici -in da bo vlada delala naprej kod da se ni nič zgodilo -banda pokvarjena -21 bomo videli če smo 1 procent -smrt kapitalizmu živelo ljudsvo
gospakatja
Število vnosov: 522
25.12.2012 ob 12:05
 
..... in potem gre 1. maja jankovič (znani proletarec!!!)na rožnik in mu ti isti ljudje ploskajo!!!
1990
Število vnosov: 109
29.12.2012 ob 15:25
 
.Janković je prepričan, da Slovenija potrebuje spremembe, »ki bodo Slovenijo spet postavile na mesto, kot ji pripada«. Ja Janković je prepričan na spremembe, JANKOVIĆ SE HOČE NA TA NAČIN ZNEBITI JANŠE, DA TROBEZLA O SPREMEMBAH, MU PA RES PRIDE VSE PRAV. ZA JANKOVIČA JE SPREMEMBA TO, DA BO ON SAM ZAVLADAL, ALI PA NEKDO DRUG, KI JE TAKA BARABA - KOMINISTIČNI LOPOV- KOT JE JANKOVIĆ SAM. GRO-O..OOOOZNO.
TO SO VSE KUMUNISTIČNI PRIJEMI, DA SI SAMI ZA SEBE DELAJO PROPAGANDO. LJUDJE NE BODITE TAKO NAIVNI IN NE NASEDAJTE TEM PRAVLJICAM OD KOMUNISTOV.
KAJ SO PA NAREDILI, SAJ SO BILI KOMUNISTI VSE OD KONCA 2.SVET. VOJNE DALJE
KO JE VLADAL TITO- KOMUNIST- VSESKOZI SO GRABILI K SEBI, V AFRIKI JE IMEL ZLATE KLJUKE???????IZ KATEREGA DENARJA , IZ NAŠEGA, KRAJA.
PA PRAVIJO NEKATTERI DA JE PRAVNA, ŠE ZDALEČ NE

KAKO KRADEJO TI KOMUNISTI ŽE OD KONCA 2.SVET.VOJNE DALJE PA VSE DO SEDAJ, PA ŠE VEDNO, MOGOČE SI SO SI ŽE NAREDILI TI KOMUNISTI SVOJO POSTOJANKO NA RDEČEM PLANETU MARSU- TAM SE BODO UJEMALI Z BARVO PLANETA (RDEČA BARVA- SAJ SE VE KDO SO TO)
hahahahaa -propaganda ps in njihovih podrepnikov -ne nasedati ljudje -

JANKOVIĆ KO SI TI TOK KOMUNISTIČEN, DA SI GLUH ZA KAJ DRUGEGA IN SICER PREBERI. O SVOJIH NEPOŠTENIH KOMUNAJZARJEV:

peterle je bil 2 leti, janša 4 leta TO JE 6 LET -= NEKOMUNISTI

OSTALA LETA 16 LET SO VLADALI KOMUNISTI OD LETA 1990 DALJE, PA ŠE TAKRAT SO IMELI VES ČAS GLAVNO BESEDO TVOJI KOMUNAJZARJI
sedaj smo leta 2012
leto,ko ti praviš da so začeli nekomunisti krasti =1990
------------------------------------------------------------ -

22 let se krade----------------------------------
od tega so KOMUNISTI(DERNOVŠEK, KUČAN) KRADLI OD LETA 1990 DALJE -T.J. 16 LET
POTEM NEKOMUNISTI(PETERLE IN JANŠA )onadva nista kradla -T.j. 6 let
------------------------------------------------------------ -------------------- skupaj: 22 let
VSESKOZI PA STA BILA PREDSEDNIKA REPUBLIKE : KUČAN IN DANILO TURK
(OD LETA 1990 DALJE)

PRED LETOM 1990 NAZAJ PA DO LETA KO JE BILO KONEC 2.SVETOVNE VOJNE PA JE VES ČAS KRADEL TITO- T.J. KOMUNIST

NOLJUDJE , PREMISLITE KATERI SO SI NAJVEČ NAKRADLI, VI JIH PA ZAGOVARJATE, ZATO NISTE NIČ BOLJŠI, VERJETNO TUDI IMATE KAJ OD TEGA KAR SO VAŠI KOMUNISTI NAKRADLI, ČE STE SE MED VOJNO BORILI V NOB- IN BILI PRI OF, IMATE SIGURNO BORČEVSKO PENZIJO ALI PA BORČEVSKI DODATEK, KER VAS TE VAŠI KOMUNISTI PLAČUJEJO, ZATO PA JIH TAKO BRANITE, SAJ JIH LAHKO IMATE, POJDITE V MUŠEJO- PA NI TREBA DRUGIM VSILJEVATI VAŠO POKVARJENO KOMUNISTIČNO IDEOLOGIJO.
, ČE BOSTE ŠE NAPREJ PODPIRALI , TE SVOJE KOMUNISTE BO ŠE SLABŠE V TEJ LJUBI SLOVENIJI, KAKŠNA ŠKODA

JANŠA BI JO RAD REŠIL TE KRIZE, VENDAR SO MU TI TVOJI KOMUNAJZARJI V NAPOTO

JANKOVIĆ ZORANE ODSTOPI, ČE SI POŠTEN, LAHKO SAM ODSTOPIŠ STRIC IZ OZADJA

TE KOMUNISTE IN TE LOPOVE BI MORALI kaznovani in jih zapreti ali pa še celo usmrtiti,
kot so to sami že tudi počeli, saj so svoje naprotnike nekatere že TUDI usmrtili.

SLOVENIJO LAHKO REŠI SAMO JANŠA, VENDAR MU TAKI KOT SO JANKOVIĆ, KUČAN, DANILO TURK, ITD. TO PREPREČUJEJO.

LJUSJE KAJ STE NEUMNI, JANKOVIĆ BO NAREDIL ŠE TRI STADIONE V LJUBLJANI, DRUGEGA ITAK NE ZNA, VENDAR ZA VAS ZGLEDA, DA JE TO ZADOSTI. VENDAR OD STADIONOV SE NE DA ŽIVETI, TO JE SAMO ZA ZABAVO. NO BO PRI GRADNJI STADIONOV ŠE KOGA ZOPET PRINESEL NAOKOLI IN GA OKRADEL. EDINO TO ZNA JANKOVIĆ DOBRO OPRAVITI, DA NEKOGA OKRADE POŠTENO, DENAR PA V SHRABO NA CIPER,

DRAGI KOMUNISTI, POBOŽAJTE SVOJEGA JANKOVIĆA ZORANA IN GA KAR BOŽAJTE, MALO GA POGREJTE POSEBNO JURETA, KOT PRAVIJO, DA GA ZEBE, PROPAGANDA, JURE JANKOVIĆ ČE JE TAKO POŠTEN, ZAKAJ POTEM BEŽI.
JANKOVIĆ ZORAN bo poslal finančno policijo nad tiste kateri še delajo pošteno, hkrati jih poziva da s takšnim delom prenehajo in da se vključijo v njegovo kradljivo TOLPO ali k KUČANU IN MUŠTACARJU- HLAPCU, TO JE SAM POVEDAL, DA SE JE RODIL HLAPEC

za pravico ti si res vreden usmiljenja. Prvo kar bode v oci je tvoj prezir do NEkomunistov. V katerem casu si rojen ne vem. Vem pa samo da si napol pismen,nekulturen,domisljav,aroganten in breobziren. Ti bi moral biti v arestu skupaj z JANKOVIĆEM,KUČANOM,MUŠTACARJEM, KRESALKO, SENICO,ALDO CARLIJEM, DANILO TURKOM, PAHORJEM .... Svoje frustracije stresas tukaj kjer je prostor za komentarje ne pa za placano lajanje kot to pocnes ti. ALI SI VELIK BULMASTIF KOMUNISTIČNI PES, ZANŠ PA RES DOBRO LAJATI HOV HOV HOV HOV HOV. PA PRAVIŠ DA SI ZA PRAVICO. TO PA JE PRAVICA SAMO ZA TISTE, KI ZNAJO KRASTI.

..

..
 


AKTUALNOAKTUALNO

ŠPORTŠPORT

EKSKLUZIVEKSKLUZIV

PROSTI ČASPROSTI ČAS

24UR.COM24UR.COM

EKOLOGIJAEKOLOGIJA