Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
flamengo
Število vnosov: 127
06.12.2012 ob 07:38
 
Ti levičarski protesti nam že vsem presedajo, ker niso rešitev, saj sploh ne protestirajo proti pravim problemom v družbi. Perverzno je, da se med protestniki v Ljubljani kaže jankovič, ki je pojem korupcije in kraje s stožicami in 200 mio evrov dolga za electo. Vseprisotni sindikalni tajkun štrukelj s svojimi najmanj 5.200 evri mesečene plače (ne vemo na koliko podlage) poziva k ''vseslovenski vstaji''. Ampak prava vstaja bo šele ko bomo protestirali vsi tisti, ki sedaj nemočno opazujemo kako nam sindikalisti hočejo vzeti državo. Torej naše glavne točke protestov so ljubljanski magistrat, sodišča in tožilstva, ki ne sodijo tajkunov in spuščajo kriminalce, hiše tajkunov: jankovič, zidar, šrot, bavčar, černigoj, ..., sedeži sindikatov in domov sindikalnih voditeljev. Obudimo čase, ko smo branili Slovenijo konec 80 let!
bingo
Število vnosov: 11539
07.12.2012 ob 07:47
 
flamengo--V stavku si napisal-obudimo čase 80 let,-enostavno povedati,živili smo majnhni v veliki Evropi,ko danes živimo,pač spet mali v združeni in čudoviti eni lepi Evropi--------------------bingo x Ljubljana---------------------
gospakatja
Število vnosov: 522
20.12.2012 ob 08:48
 
v 80 nismo mogli braniti slovenije, kar je še ni bilo (razen če s tem ne misliš bratske republike slovenije znotraj jugoslavije)! in če že, pred kom ali čim smo jo branili v 80?
ex.CPL delavec
Število vnosov: 31
20.12.2012 ob 10:57
*Odgovor na: gospakatja +
 
Pred takimi k so sedaj na oblasti. No sej takrat je bila večina današnjih oblastnikov omladina (z rdečo knigico).
Razlika je v tem da je takrat 200 poslancev futralo 22mio, sedaj pa 100 2mio.
bingo
Število vnosov: 11539
20.12.2012 ob 09:04
 
gospakatja-Če ne bomo bili bratski v lepi Evropi se lahko samo slikaš in gledaš,ljubiš svojo sliko--------------------------bingo x Ljubljana------------------------
gospakatja
Število vnosov: 522
23.12.2012 ob 08:56
 
ok, pa recimo, da jih je 100 (pa jih ni!!)zaradi lažjega računanja. pa recimo, da ima povprečen poslanec povprečno 4000 € plače (pa je nima!!), to je 400 000€ (mesečno), in če to razdelimo na 850 000 ljudi, ki pri nas še kaj plačujejo ( brez otrok, upokojencev, brezposelnih, študentov, barab in poležuhov,...), bi to zneslo pol kavice na mesec na vsakega zaposlenega!! pomeni, da na leto vsak zaposleni plača šest (6)kavic za plače poslancem. dosti? to pa naj presodi vsak sam!!
1990
Število vnosov: 109
29.12.2012 ob 10:39
 
CPL DELAVEC ZA VSE TO JE KRIV TVOJ KOMUNIZEM , SAJ SI SE BORIL ZA TO, PA SI VERJETNO NJIHOV KOMUNISTIČNI ODPADNIK, TAKO DA SO NATE POZABILI KOMUNISTI, KO SO KOMUNISTI DELILI SO NA VAS CPL DELAVEC POZABILI, NO VIDIŠ KAKŠNI SO TVOJI KOMUNISTI.

KOMUNIZEM JE TO: TVOJ NOB, OF, KPJ, KP, ZKJ, RDEČA PETEROKRAKA ZVEZDA, SRB IN KLADIVO, NAŠA ČETICA KORAKA STRUMNO IN VESELO, TAKRAT SI KORAKAL*-SEDAJ PA SO TE KOMUNISTI (KUČAN, jANKOVIĆ )POZABILI.

NO TO JE TO CPL DELAVEC, SI BIL MAJHNA KOMUNISTIČNA RIBA, ALI SI SI VSAJ PRIDOBIL KAKŠEN BORČEVSKI DODATEK ???????? ZA SVOJA MORILSKA JUNAŠTVA V NOB ITD.

PROKLETI KOMUNISTI HUDIČEVI POCRKAJTE ŽE ENKRAT

KOMUNIZEM JE NAJVEČJE ZLO NA SVETU
1990
Število vnosov: 109
29.12.2012 ob 15:23
 
.Janković je prepričan, da Slovenija potrebuje spremembe, »ki bodo Slovenijo spet postavile na mesto, kot ji pripada«. Ja Janković je prepričan na spremembe, JANKOVIĆ SE HOČE NA TA NAČIN ZNEBITI JANŠE, DA TROBEZLA O SPREMEMBAH, MU PA RES PRIDE VSE PRAV. ZA JANKOVIČA JE SPREMEMBA TO, DA BO ON SAM ZAVLADAL, ALI PA NEKDO DRUG, KI JE TAKA BARABA - KOMINISTIČNI LOPOV- KOT JE JANKOVIĆ SAM. GRO-O..OOOOZNO.
TO SO VSE KUMUNISTIČNI PRIJEMI, DA SI SAMI ZA SEBE DELAJO PROPAGANDO. LJUDJE NE BODITE TAKO NAIVNI IN NE NASEDAJTE TEM PRAVLJICAM OD KOMUNISTOV.
KAJ SO PA NAREDILI, SAJ SO BILI KOMUNISTI VSE OD KONCA 2.SVET. VOJNE DALJE
KO JE VLADAL TITO- KOMUNIST- VSESKOZI SO GRABILI K SEBI, V AFRIKI JE IMEL ZLATE KLJUKE???????IZ KATEREGA DENARJA , IZ NAŠEGA, KRAJA.
PA PRAVIJO NEKATTERI DA JE PRAVNA, ŠE ZDALEČ NE

KAKO KRADEJO TI KOMUNISTI ŽE OD KONCA 2.SVET.VOJNE DALJE PA VSE DO SEDAJ, PA ŠE VEDNO, MOGOČE SI SO SI ŽE NAREDILI TI KOMUNISTI SVOJO POSTOJANKO NA RDEČEM PLANETU MARSU- TAM SE BODO UJEMALI Z BARVO PLANETA (RDEČA BARVA- SAJ SE VE KDO SO TO)
hahahahaa -propaganda ps in njihovih podrepnikov -ne nasedati ljudje -

JANKOVIĆ KO SI TI TOK KOMUNISTIČEN, DA SI GLUH ZA KAJ DRUGEGA IN SICER PREBERI. O SVOJIH NEPOŠTENIH KOMUNAJZARJEV:

peterle je bil 2 leti, janša 4 leta TO JE 6 LET -= NEKOMUNISTI

OSTALA LETA 16 LET SO VLADALI KOMUNISTI OD LETA 1990 DALJE, PA ŠE TAKRAT SO IMELI VES ČAS GLAVNO BESEDO TVOJI KOMUNAJZARJI
sedaj smo leta 2012
leto,ko ti praviš da so začeli nekomunisti krasti =1990
------------------------------------------------------------ -

22 let se krade----------------------------------
od tega so KOMUNISTI(DERNOVŠEK, KUČAN) KRADLI OD LETA 1990 DALJE -T.J. 16 LET
POTEM NEKOMUNISTI(PETERLE IN JANŠA )onadva nista kradla -T.j. 6 let
------------------------------------------------------------ -------------------- skupaj: 22 let
VSESKOZI PA STA BILA PREDSEDNIKA REPUBLIKE : KUČAN IN DANILO TURK
(OD LETA 1990 DALJE)

PRED LETOM 1990 NAZAJ PA DO LETA KO JE BILO KONEC 2.SVETOVNE VOJNE PA JE VES ČAS KRADEL TITO- T.J. KOMUNIST

NOLJUDJE , PREMISLITE KATERI SO SI NAJVEČ NAKRADLI, VI JIH PA ZAGOVARJATE, ZATO NISTE NIČ BOLJŠI, VERJETNO TUDI IMATE KAJ OD TEGA KAR SO VAŠI KOMUNISTI NAKRADLI, ČE STE SE MED VOJNO BORILI V NOB- IN BILI PRI OF, IMATE SIGURNO BORČEVSKO PENZIJO ALI PA BORČEVSKI DODATEK, KER VAS TE VAŠI KOMUNISTI PLAČUJEJO, ZATO PA JIH TAKO BRANITE, SAJ JIH LAHKO IMATE, POJDITE V MUŠEJO- PA NI TREBA DRUGIM VSILJEVATI VAŠO POKVARJENO KOMUNISTIČNO IDEOLOGIJO.
, ČE BOSTE ŠE NAPREJ PODPIRALI , TE SVOJE KOMUNISTE BO ŠE SLABŠE V TEJ LJUBI SLOVENIJI, KAKŠNA ŠKODA

JANŠA BI JO RAD REŠIL TE KRIZE, VENDAR SO MU TI TVOJI KOMUNAJZARJI V NAPOTO

JANKOVIĆ ZORANE ODSTOPI, ČE SI POŠTEN, LAHKO SAM ODSTOPIŠ STRIC IZ OZADJA

TE KOMUNISTE IN TE LOPOVE BI MORALI kaznovani in jih zapreti ali pa še celo usmrtiti,
kot so to sami že tudi počeli, saj so svoje naprotnike nekatere že TUDI usmrtili.

SLOVENIJO LAHKO REŠI SAMO JANŠA, VENDAR MU TAKI KOT SO JANKOVIĆ, KUČAN, DANILO TURK, ITD. TO PREPREČUJEJO.

LJUSJE KAJ STE NEUMNI, JANKOVIĆ BO NAREDIL ŠE TRI STADIONE V LJUBLJANI, DRUGEGA ITAK NE ZNA, VENDAR ZA VAS ZGLEDA, DA JE TO ZADOSTI. VENDAR OD STADIONOV SE NE DA ŽIVETI, TO JE SAMO ZA ZABAVO. NO BO PRI GRADNJI STADIONOV ŠE KOGA ZOPET PRINESEL NAOKOLI IN GA OKRADEL. EDINO TO ZNA JANKOVIĆ DOBRO OPRAVITI, DA NEKOGA OKRADE POŠTENO, DENAR PA V SHRABO NA CIPER,

DRAGI KOMUNISTI, POBOŽAJTE SVOJEGA JANKOVIĆA ZORANA IN GA KAR BOŽAJTE, MALO GA POGREJTE POSEBNO JURETA, KOT PRAVIJO, DA GA ZEBE, PROPAGANDA, JURE JANKOVIĆ ČE JE TAKO POŠTEN, ZAKAJ POTEM BEŽI.
JANKOVIĆ ZORAN bo poslal finančno policijo nad tiste kateri še delajo pošteno, hkrati jih poziva da s takšnim delom prenehajo in da se vključijo v njegovo kradljivo TOLPO ali k KUČANU IN MUŠTACARJU- HLAPCU, TO JE SAM POVEDAL, DA SE JE RODIL HLAPEC

za pravico ti si res vreden usmiljenja. Prvo kar bode v oci je tvoj prezir do NEkomunistov. V katerem casu si rojen ne vem. Vem pa samo da si napol pismen,nekulturen,domisljav,aroganten in breobziren. Ti bi moral biti v arestu skupaj z JANKOVIĆEM,KUČANOM,MUŠTACARJEM, KRESALKO, SENICO,ALDO CARLIJEM, DANILO TURKOM, PAHORJEM .... Svoje frustracije stresas tukaj kjer je prostor za komentarje ne pa za placano lajanje kot to pocnes ti. ALI SI VELIK BULMASTIF KOMUNISTIČNI PES, ZANŠ PA RES DOBRO LAJATI HOV HOV HOV HOV HOV. PA PRAVIŠ DA SI ZA PRAVICO. TO PA JE PRAVICA SAMO ZA TISTE, KI ZNAJO KRASTI.

..

..
bingo
Število vnosov: 11539
30.12.2012 ob 07:30
 
Pseudo-1990-si napisal v stavku, ljudje ne bodite tako naivni in ne nasedajte tem pravljicam od komunistov.------------------------------A si ti padel z Marsa -psudo-ker vse do zdaj so zakone krojili v vladah do zdaj kwa so bile na vladanji,in kaj bi radi vsi potrebovali, boljše,edino prave zakone za vse državljane treba po novem ker do zdaj so krojeni zagotovo za take ker so bili bližje pri ognju in so se najboljše ti isti grejali,primer je očitno viden,na tisoče,tisoče nezaposleni,firme uničene,požrešne tajkune so ščitili,še primer,upokojenci z prejašnji zakoni so brez 300 do 300 manj evrov v pokojnini z valorizacijskim količnikom,ko so ga danes ukinuli z zakoni,in ko se bolj pogleda vse je v zakoni pač nikakršni komunisti al pa domobranci,al pa podobni pač so zakoni za vse krivi-------------------------------bingo x Ljubljana-----------------------------------


gospakatja
Število vnosov: 522
30.12.2012 ob 07:48
 
demonstracije so varnostni ventil, da imajo ljudje občutek, da na kaj uplivajo!!
 


AKTUALNOAKTUALNO

ŠPORTŠPORT

EKSKLUZIVEKSKLUZIV

PROSTI ČASPROSTI ČAS

24UR.COM24UR.COM

EKOLOGIJAEKOLOGIJA