Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
rudi.rudi.
Število vnosov: 685
27.12.2012 ob 19:11
 
Če država išče,kje bi se še dalo z podražitvijo napolnit državni proračun ji svetujem,da naj raspusti zavod za zaposlovanje,glede na prazno oglasno desko zunaj,ker predvidevam da ni več zaposlitev, ostala pa je samo zgradba neštetih pisarn in zaposlenih na tem zavodu ,ki prejemajo dokaj lepe plače in delajo v dobro ogrevanih prostorih.
Če ni dela, ni zavoda; in zakaj bi ti ljudje tam delali, če ni nič za delat.lepo naj jih raspustijo in jih z tem popeljejo v situacijo ,da brez dela ni jela.Tiste kjižice pa naj čuvajo nekje v državnem arhivu ali neposredno v zavodu za pokojninsko zavarovanje.

bingo
Število vnosov: 11479
28.12.2012 ob 08:03
 
rudu.rudi----Še je dober če ima denarja za tiste ki mlatijo prazno slamo,v nekaterih javni upravah,ki živijo od še zdravega gospodarstva in dobrih menedžerjev katerim ne poči film z futranjem takih ki mlatijo prazno slamo--------------------------------------bingo x Ljubljana----------------------------
gospakatja
Število vnosov: 522
29.12.2012 ob 07:22
 
ah ne, kar naj ostanejo, a namesto da le vodijo evidence in statistiko, naj ljudem delo res iščejo in plačani naj bodo po učinku: toliko najdenih zaposlitev- toliko plače; nič najdenih zaposlitev - nič plače!!
EmmaG
Število vnosov: 1
30.10.2013 ob 18:25
*Odgovor na: gospakatja +
 
Halo, od kod si pa ti padla? Niti javni zavod za zaposlovanje niti kdo drug ne more ljudem kar najti zaposlitve. Lahko pa jim seveda pri tem pomaga. In to na različne načine.
O tem, ali bodo nekoga zaposlili ali ne, pa odločajo delodajalci. Torej je to odvisno od delodajalca in od kandidata, ki išče službo. Kako se lahko ujameta med seboj.
Lahko je veliko dobrih kandidatov, službo dobi samo en od njih, tisti, ki ga izbere delodajalec. Drugi ostanejo praznih rok.
Tudi tisti, ki iščejo službo s pomočjo zasebnih agencij, morajo velikokrat skozi naporne selekcijske postopke, v katerih se morajo izkazati. Nihče jim ničesar ne prinese na pladnju!
1990
Število vnosov: 109
29.12.2012 ob 10:12
 
.ALI BOSTE KOMUNISTI TA LEVI TA RDEČI SEDAJ SPET RAZLAGALI DA JE ZA NLB KRIV JANEZ JANŠA. V NLB SE JE ŽE VSESKOZI KRADLO, ŽE TAKRAT KO JANŠE ŠE NI BILO NIKJER. NI ČUDNO ENKRAT ZMANJKA. POTEM PA KOMUNISTI NOČEJO NIČ SLIŠATI, NIČ VIDETI GROZA A A A ...

ps - JANKOVIĆ ZORAN IN VSI JEGOVI KOMUNISTIČNI PRISTAŠI, TA LEVI, KI SE JIM NE LJUBI DELATI, JIM JE KAPITELIZEM(TAKO KOT JE V AVSTRIJI, NEMČIJI ITD.) V NAPOTO. POZITIVNA sLOVENIJA PRAVI, DA JE KAPITALIZEM KRIV ZA NASTALO SITUACIJO V SLOVENIJI. RES JE KRIV, VENDAR KOMUNISTIČNI KAPITALIZEM, KER ŠE VEDNO IMAJO NAJDALJŠE PRSTE(S KATERIMI KRADEJO) IN JEZIK -TA LEVI- TA RDEČI KOMUNISTI. KAKO GOVORIJO IN KOLIKO IMAJO ZA POVEDATI TI TARDEČI, Z RAZNIMI LAŽMI IN S PREVARAMI SE BRANIJO.
NO KO SO TOLIKO PAMETNI TI TARDEČI- TA LEVI KOMUNISTI- POVEJTE KAM STE POSPRAVILI MOJ DENAR ZA POKOJNINO, KATEREGA SEM PLAČEVAL 40 LET, KAM SO TA DENAR ZA MOJO POKOJNINO DALI TI KOMUNISTI, KAJTI JAZ SEM GA PLAČEVAL, PA TAKRAT JANŠE JANEZA ŠE NI BILO NIKJER.
HOČEM TA DENAR, KI NAJ BI SE PRI VSAKI MOJI 40 LETNI PLAČI NABIRAL V SKLAD ZA POKOJNINO. KJE JE TA DENAR, DANES PA SE GOVORI, DA NI DENARJA ZA POKOJNINE ????????

ČE BI SVOJ DENAR 40 LET SAMA ZBIRALA ZA POKOJNINO IN BI GA VLAGALA V SKLAD, KJER BI SE TA DENAR PLEMENITIL.
KOMUNISTI PA SO S TEM DENARJEM DELALI VSE MOGOČE IN SICER:

- ŠEL JE K ZASEBNIM TAJKUNOM (tito; kučan;dernovšek ITD.)
- POTEM SO GA PRELAGALI, ČE JE KJE ZMANJKALO DENARJA, PA SO VZELI TAM KJER JE BIL DENAR,TOREJ SO GA KAR PRELAGALI,
- NAMESTO DA BI Z DENARJEM, KATEREGA SMO LJUDJE IN ŠE VEDNO LJUDJE PLAČUJEMO ZA POKOJNINO PRI VSAKEM MESEČNEM ZASLUŽKU, Z TEM DENARJEM RAVNATI BOLJ PREMIŠLJENO IN BOLJ NAČRTOVANO, NE PA SEDAJ DA GA KAR NAENKRAT KAR NI VEČ.
PA DA MORAJO TEKOČI LJUDJE,. KI SEDAJ DELAJO PLAČEVATI PRISPEVKE ZA POKOJNINO ZA - TISTE KI SO ŽE V PENZIJI, DA JO SPLOH LAHKO DOBIJO. TO JE KOMUNISTIČNA METODA. NE PA KAPITALISTIČNA. KOMUNISTI SEDAJ SVOJO KRIVDO VALIJO NA NEKOMUNISTI, KAO DA JE KRIV KAPITALIZEM, JE KRIV VENDAR

KOMUNISTIČNI KAPITALIZEM, TA JE VSE PORUŠIL IN UNIČIL.

KOMUNISTIČNO GESLO JE: DA SE VZAME TAM KJER JE, ALI PA TISTEMI KI KAJ IMA(VENDAR TO NE VELJA ZA NJIH TAJKUNE).
- LAHKO PA SE TO OBRNE IN BI SE ZAČELO JEMATI TIM KOMUNISTIČNIM TAJKUNOM, KI PREMOŽENJA KATEREGA POSEDUJEJO NISO ZASLUŽILI Z SVOJIM DELOM, VENDAR SO GA NA KRADLI. NAJ SE TEM LOPOVOM VSE POBERE, NAJ VRNEJO, PA BO DENAR ZA PENZIJE IN ZA ZDRAVSTVO IN ŠE ZA OSTALE ZADEVE,. PA BORČEVSKE PENZIJE BI MORALI UKINITI.(S ČIM SO SI JIH PA ZASLUŽILI, Z MORILSTVOM IN KRAJO TUDI PO VOJNI, POGLEJTE KAJ JE TA KOMUNIZEM PRINESEL, V VEDNOST KOMUNIZEM JE ŽE VSESKOZI OD 2.SVET.VOJNE DALJE, SEDAJ NA KONCU PO LETU 1990 PA SO NEKAJ ČASA DESNE STRANKE NEKAJ NA VLADI, ČEPRAV VES ČAS TA LEVI - TARDEČI JIM NAGAJAJO IN RIGAJO- POGLEJTE KAKO RIGA IZ POZITIVNE SLOVENIJE ALENKA BRATUŠ (ALI JI ZA TO RIGANJE PLAČUJEJO NJENI TAJKUNSKI PRISTAŠI. NAJ GRE RAJE POBIRATI KROMPIR, PA BO VEČ KORISTI NAREDILA SLOVENIJI.
...
rudi.rudi.
Število vnosov: 685
01.01.2013 ob 19:13
 
1990;
Se popolnoma strinjam z teboj; Kapitalistični komunizem je pokradel veliko preveč in ti naši novopečeni tajkunski kradlivci vse od osamosvojitve Slovenije pa kradejo v zavetrju države, katera jim enostavno dopušča,pravi kapitalistični lopovi z trgovinskimi verigami pa so druge vrste lopovi,ki kradejo v zavetrju možnega bežanja v druge kraje in države, kjer se da še kaj od naroda ukrasti.
Ko bomo izgubili še Merkator pa bodo šle v teh tujih trgovinah cene v nebo,mi pa na ulice fehtarit.

Zdajšnji minister za finance,pa z svojimi vizijami,kje bo še vse povečal trošarine,praktično sam sebi koplje jamo in takih ljudi z tako vizijo ne rabimo;zanj je najbolje ,da odstopi ,oziroma naj odstopi celotna državna vlada,ki nima in v bistvu ne more imeti neke rešilne vizije,ker je ta vizija o normalnem življenju samo v naših glavah in nedosegljiva, delati bomo morali pač tako, kot bodo rekli v eu.skupnosti.

gospakatja
Število vnosov: 522
09.01.2013 ob 07:49
 
o moj rudi!!! trgovina živi, če ljudje v njej puščajo denar- če ljudje ne kupujejo, trgovina zamre!! zato ima trgovec interes, da so nakupne cene nizke, njegov dobiček visok, prodajne cene pa take, da ljudje trumoma navalijo v trgovino in vse pokupijo- to pa se dogaja, ko je prodajna cena nizka!!!! zato kar brez skrbi, če ljudje ne bodo kupovali, bo crknila tudi trgovina!!! sicer prej majhna trgovinica za vogalom, ampak umiranje se bo začelo! verige imajo nekaj rezerve (lahko izpogajajo nižje nabavne cene, lahko uvažajo cenejše blago od daleč, lahko '"prišparajo'" z zaposlenimi, lahko oddajajo svoje površine v najem, .....), ampak prej ali slej sled propad in zaprtje (ali le nerentabilnih poslovalnic ali cele verige)in takrat se potrošniki lahko ustrašij, saj cene podivjajo ko (če) ni več verig, ki vzdržujejo visok nivo ponudbe za nižjo ceno!!!!
monopol pa se ne obnese, in ko je merkator zapiral svoje male vaške trgovinice, da bi ljudje drli v njegove hipermarkete je naredil prvi korak proti lastnemu propadu propadu. merkator je, torej, imel razvejano mrežo, a si jo je (zaradi požrešnosti) sam uničil, in sedaj za to požrešnost plačuje visoko ceno!!
bingo
Število vnosov: 11479
31.10.2013 ob 06:56
 
gospakatja pravi monopol se obnese,ja kot ljudje smo bili vsi ne bomo Jugoslavijo,pač hočemo Slovenijo,in da smo bili vsi enotni hočemo zakone za vse enake in da se enotno provodijo bilo bi drugač boljše za vse,ker zakoni so za peščico odlični ko za večino pogumni in v tem je absurd kje smo--------------------------------------------------------- --------bingo x Ljubljana--------------------------------------------------- -----------------------------
bingo
Število vnosov: 11479
31.10.2013 ob 07:17
 
rudi,rudi pač zavod za zaposlovanje je v luftu kakor je nastal,samo za veze in vezice do zaposlitev,ker danes in skoz delujejo Žlahto zavod kdo kogar pozna in je bižje pri zaposlitvi,ker zakon da je pravi v dejanju za zaposlitev po resničnem natječaju bilo bi vse drugač pri zaposlovanju,ker danes ima precej mlajšega kadra ki ni možno po normalni poti priti do službe ker zasedajo vse vezice------------------------------------------------------ -----------bingo x Ljubljana---------------------------------------------
 


AKTUALNOAKTUALNO

ŠPORTŠPORT

EKSKLUZIVEKSKLUZIV

PROSTI ČASPROSTI ČAS

24UR.COM24UR.COM

EKOLOGIJAEKOLOGIJA