Bo Rossijev 15-letni polbrat nastopil v Misanu?

Italijanski mediji poročajo, da bi polbrat devetkratnega motociklističnega svetovnega prvaka Valentina Rossija Luca Marini lahko že v tej sezoni debitiral v razredu moto3. 15-letni dirkač naj bi kot 'wildcard' nastopil v Misanu.

Valentino Rossi

Valentinu Rossiju bi v motociklistični karavani v kratkem družbo utegnil delati polbrat. (Foto: Reuters)

Italijanski časnik Tuttosport in madridski športni dnevnik Marca poročata, da bo v tej sezoni prvič med najboljšimi motociklisti na svetu nastopil Luca Marini. Novica ne bi bila nič posebnega, če 15-letni mladenič ne bi bil polbrat dirkaškega zvezdnika Valentina Rossija. Marini naj bi v Misanu nastopil za moštvo Team Italia, na motociklu 2012 FTR honda, ki ga je v minuli sezoni uporabljal Romano Fenati. Slednji je lani zmagal v Jerezu in se še štirikrat uvrstil na zmagovalni oder. Marini trenutno ni dovolj star, da bi lahko nastopal na dirkah najvišjega nivoja, avgusta pa bo dopolnil 16 let in bi tako lahko 15. septembra nastopil na VN San Marina. Najstnik je leta 2011 postal prvak italijanske serije MiniGP na 80-kubičnem motociklu, pogosto pa na Rossijevem 'motoranču' trenira na hondi CRF 250.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
ANTI JANŠA 06.03.2013 09:32:16
Novica nč posebnega, družbo si pa ne bosta delala ker se družine ne razumejo med sabo, so skregani zaradi denarja kermu bo mama več pustila ko umre... hehe
Več komentarjev