Na glavni obravnavi umora mladeniča, ki sta ga storilca predvajala prek Facebooka, so znova pokazali grozljive posnetke. Storilca pa sta se medtem vsake toliko zasmejala. Pristojni izvajajo še zadnje priprave na jutrišnje uničenje bombe na Vurberku. Zaščitni ukrepi so že urejeni, evakuirali bodo okoli 400 prebivalcev, ki jih ob tem pozivajo, naj primerno poskrbijo tudi za živali. Rekordni obisk Hrvaške. Samo v soboto so zabeležili milijon nočitev. Nad lepotami sosednje države pa se navdušujejo tudi znani popotniški blogerji.

Kaj se skriva v plastiki in zakaj pred kemikalijami nismo varni, tudi ko gre za plastiko brez BPA?

Ste kdaj pomislili, da se lahko z vodo, ki jo pijete iz plastenke, zastrupljate? Da s tem, ko si v plastični posodi v mikrovalovni pečici segrejete hrano, vanjo sprostite tudi nevarne kemikalije? Za izdelavo plastične posode, pribora, steklenic podjetja namreč pogosto uporabljajo kemikalijo BPA, hormonski motilec, ki lahko povzroči tudi raka.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
SramotaDemokratičneSlovenije 15.04.2017 19:26:23
Pa mati vseh bomb
Več komentarjev