Casillas izlil dušo: Garam, vendar nisem robot

Po prvem treningu v letu 2013 je pred predstavnike sedme sile stopil vratar madridskega Reala Iker Casillas. Španski reprezentančni vratar je povedal, da se v želji po čimprejšnji vrnitvi med vratnici trudi na vse pretege.

Iker Casillas

Iker Casillas (Foto: Reuters)

"Na treningih dam vse od sebe. Želim si spet izboriti mesto v udarni enajsterici. To je moj cilj, vse pa je seveda v rokah trenerja. Mourinho ima vso našo podporo,“ je novinarsko konferenco začel legendarni čuvaj mreže Iker Casillas.

Kontroverzni strateg Jose Mourinho je dvignil precej prahu, ko je na zadnji prvenstveni tekmi dal prednost rezervnemu vratarju Antoniu Adanu, Casillasa pa po skoraj desetih letih posadil na klop za rezervne igralce. Portugalec je svojo potezo upravičil z besedami, da je rezervni vratar trenutno v boljši formi, ljubljenci kraljevega kluba pa njegovega 'izgovora' niso kupili. Na uvodnem treningu aktualnih španskih prvakov se jih je zbralo 7000 in v znak podpore skandirali njegovo ime. Real trenutno zaseda tretje mesto v španskem prvenstvu, za vodilno Barcelono pa zaostaja že debelih 16 točk. Nekateri otoški mediji so se celo razpisali, da naj bi vodilni možje galaktikov pripravljali ponudbo za čuvaja mreže Manchester Uniteda Davida de Geo, Casillas pa se s tem ne obremenjuje. "Treniram vsak dan. Počutim se dobro, vendar nisem robot. Vseskozi se moraš boriti. Sicer pa v klubu ni čutiti nobene napetosti. Če nam ne gre vse po načrtih, smo moralno potrti. Moramo si želeli več, ni časa za objokovanje. Moramo ostati ambiciozni. Ko mi bo zmanjkalo motiva, ne bom več sedel tukaj. Storiti moramo vse, da zmanjšamo zaostanek za Barcelono. To še zdaleč ne bo lahka naloga, vendar ne nemogoča,“ je še dodal Casillas.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 51
 
CallMeFOOL 02.01.2013 17:56:30
učasih brani slabši kot valdez
CallMeFOOL 02.01.2013 17:56:39
kar je skoraj nemogoče!
Robi-Nace Unetič 02.01.2013 19:13:53
hahhahahha..sam je pa dejstvo da je par golov spustu brez veze
Več komentarjev