Charlie Sheen in Lindsay Lohan snemala domači pornič

Pri tem nista bila uspešna, saj so vse skupaj preprečile zle sile, ki so Sheena odvlekle iz postelje … To je nov Film, da te kap, v katerem sta zvezdnika upodobila kar sama sebe.

Film, da te kap 5 - 1

V njunem prizoru je veliko akcije, a ne ''klasične posteljne''. (Foto: YouTube)

Film, da te kap 5 - 2

Producenti naj bi od nje želeli, da bi se s Charlijem pojubila, a jih je ona zavrnila zaradi njegove pestre zgodovine s prostitutkami. (Foto: YouTube)

Lindsay in Sheen v petem delu filmske parodije, ki se tokrat norčuje predvsem iz filmov Paranormalno, nastopata kot posebna gosta. Pri TMZ.com so pridobili scenarij – njun prizor se začne z ležanjem v postelji, kjer se dogovarjata, da bi posnela domač pornoposnetek. ''Dobro, ampak bova morala biti hitra, kajti zjutraj imam na sodišču zaslišanje… Glede tiste nesreče med vožnjo,'' pravi Lindsay, na katero leti večina šal. ''Obljubi mi, da ne boš vozila,'' ji reče Sheen, ona pa mu odgovori: ''To je pa tako lepo. Skrbi te zame, ko sem za volanom." On odvrne: "Skrbi me zase, ker sem pešec.'' Ko stvari postanejo vroče, Charlie naleti na številne ovire: na njej najde zapestnico za spremljanje gibanja, alkotest in električno pasjo ovratnico.

Vroče srečanje pa prekinejo zle sile, ki začnejo Sheena premetavati po sobi (nekajkrat dobi v mednožje celo vrata), Lindsay pa začne kričati – a ne zaradi zlih sil, ampak zaradi televizije, na kateri predvajajo zanič film (gre za film Herbie: S polnim gasom, v katerem je nastopila). V napovedniku, ki še ni dokončan, sicer kriči zaradi poročil, v katerih govorijo o tem, da jo bodo iz pogojnega poslali v pravi zapor. Filmski ustvarjalci so posneli tudi prizor, v katerem Lindsay povozi Charlieja, nato pa da ključe nekomu drugemu in mu reče: ''Ti si vozil.''

Kaj se bo znašlo v končni različici filma, ki na velika platna prihaja aprila prihodnje leto, je težko reči.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
stonez 23.12.2012 15:22:14
škoda k ni anne faris pa shortija... itd. to bi tok trgal :)
Več komentarjev