Chrissy do golega za umetno porjavitev!

"Če me zaradi tega ne bodo suspendirali, potem pa ne vem," je ameriška lepotica Chrissy Teigen zapisala na Twitterju poleg povezave na svojo golo fotografijo, na kateri nanjo škropijo barvo za umetno porjavitev. Fotografijo so medtem že umaknili.

Chrissy Teigen škropijo z barvo za umetno porjavitev

Chrissy Teigen škropijo z barvo za umetno porjavitev. Fotografijo so že umaknili, sama pa se je očitno ob vsem tem odlično zabavala. (Foto: Instagram)

Objavljamo "strateško cenzurirano" fotografijo 27-letnega ameriškega modela Chrissy Teigen, ki se je pošalila, ko je na Twitterju oz. Instagramu objavila svojo golo fotografijo, na kateri asistentka nanjo škropi barvo za umetno porjavitev.

Lepotičke, ki je bila tudi na naslovnici revije Sports Illustrated, očitno ne moti, če jo kdo "ujame med dejanjem", kakor se je to zgodilo v tem primeru. Prav tako ji je bilo več kot jasno, da bo fotografija imela posledice. In res jih je, saj so "sporno" fotografijo že umaknili, ker pravila Twitterja oz. Instagrama prepovedujejo goloto. Očitno Chrissy, ki je zaročena s pevcem Johnom Legendom in ima tajsko-norveške korenine, nima predsodkov. To dokazuje tudi širok nasmeh na njenem obrazu, ko je ugotovila, da je nekdo ovekovečil ta "zgodovinski" trenutek ...
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
designbiro 09.03.2013 07:01:39
Škropijo.....
Več komentarjev