Clippersi 'zmleli' še Dragićeva sonca

Košarkarji moštva NBA Los Angeles Clippers so še naprej "vroči". Njihovo moč so v noči na ponedeljek občutili Phoenix Sunsi Gorana Dragića (7 točk). Gostje so zmagali s kar 103:77.

Košarkarji moštva NBA Los Angeles Clippers meljejo tekmece pred sabo. Naslednji v seriji, ki so občutili njihovo moč, so igralci moštva Phoenix Suns, pri katerih si kruh služi tudi slovenski reprezentant Goran Dragić (7 točk). Clippersi so na krilih Blaka Griffina (23 točk, 11 skokov) in Chrisa Paula (17 točk, 13 podaj) deklasirali tekmeca, ki je na omenjenem obračunu dobil le zadnjo četrtino, in to za vsega pet točk, ter tako le malenkostno ublažil visok poraz (103:77).

Blake Griffin

Blake Griffin (Foto: Reuters)

"Mi smo povsem osredotočeni na svoje delo. Če sem povsem pošten, me kar nekoliko skrbi to, kar počnemo. Ne vem, kdaj smo nazadnje zmagali v Phoenixu, oz. sploh ne vem, kdaj smo nazadnje nanizali toliko in predvsem tako visokih zmag zapored. Slišimo, da padajo rekordi, a s tem se ne obremenjujemo, saj si ne želimo naložiti pritiska na ramena. Veseli smo dobrih rezultatov," je po zmagi nad Phoenixom dejal Griffin.

Clippersi zmagujejo v povprečju s 13 točkami razlike, v zadnjem času pa jim je uspelo nanizati štiri zmage z 20 in več točkami.

Izidi:

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 77:103
Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers 95:92
New York Knicks - Minnesota Timberwolves 94:91
Orlando Magic - Utah Jazz 93:97
San Antonio Spurs - Dallas Mavericks 129:91
Sacramento Kings - Portland Trail Blazers 108:96

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
ILoveGaming 24.12.2012 23:40:02
Clipersi zame niso konkurent...nvm nimam občutka da se lahko taktično in fizično...in psihično primerjajo z miamijom in OKCjem....nimajo tizga All star igralca k bi jih dau čez use...CP3 je dobr samo ni pa 50% od lebrona recimo.
Več komentarjev