Delpo prek SMS-sporočila odpovedal nastop v reprezentanci

Številka 7 na svetovni teniški lestvici ATP Juan Martin del Potro ne bo zaigral v uvodnem krogu Davisovega pokala. Argentinec je o tem selektorja obvestil s kratkim sporočilom, in to deset dni po predvidenem roku.

Argentinski teniški as Juan Martin del Potro v uvodnem krogu Davisovega pokala ne bo oblekel argentinske majice. Skupaj s soigralci bi se moral pomeriti z Nemci, a je nastop odpovedal. To ne bi bilo nič nenavadnega, a nenavaden je način, na katerega je to storil. Selektorju Matinu Jaiteju in reprezentančnim kolegom se ni oglašal na mobilni telefon, nato pa je deset dni po dogovorjenem datumu poslal kratko sporočilo z vsebino, da ne bo mogel igrati proti Nemcem.

Juan Martin del Potro

Juan Martin del Potro (Foto: Reuters)

"Odnosi z del Potrom niso skrhani. Vrata reprezentance so mu vedno odprta," je dejal Jaite, ki bo moral nad tekmece brez sedmega igralca na svetu. Do zdaj so Argentinci v Davisovem pokalu šestkrat ugnali Nemce, dvakrat pa so morali omenjenemu tekmecu priznati premoč.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
tvojfotr 25.12.2012 14:57:14
Mah sej po eni strani ga razumem saj argentina ne spostuje svojih najvecjih zvezdnikov.. Pred kratkim so dali nagrado za naj arg sportnika boksarju, ki je sicer svetovni prvak ampak nepoznan širši javnosti kot npr Messi in Delpotro, katerih ni bilo niti med top tri..
Več komentarjev