Deschamps: Suarez je naredil razliko!

Francoska nogometna reprezentanca je morala na prijateljskem obračunu priznati premoč Urugvajcem. Edini gol na dvoboju je zabil Luis Suarez, ki bo najverjetneje eno bolj vročih imen poletnega prestopnega roka.

Urugvajci so na prijateljskem nogometnem obračunu v Montevideu ugnali nekdanje evropske in svetovne prvake Francoze, odločilni gol na dvoboju pa je zabil rezervist Luis Suarez, ki bo očitno eden večjih zvezdnikov poletnega prestopnega roka. Prav član angleškega premierligaša Liverpoola je bil tisti, ki je po vstopu poživil igro gostiteljev, za nameček pa mu je uspelo zabiti še odločilni gol.

Luis Suarez

Luis Suarez je v igro vstopil v drugem polčasu, ko je zamenjal Diega Forlana, v 50. minuti pa je zabil edini gol na dvoboju. (Foto: Reuters)

"Mi smo svoje priložnosti zapravili že v prvem polčasu, v nadaljevanju pa je vstopil sveži Suarez in stvari so se popolnoma spremenile,'' je po končanem dvoboju za TF1 dejal selektor galskih petelinov Didier Deschamps in nadaljeval: "Nekoliko se je spremenilo razmerje moči na terenu, tudi njegovi soigralci so se prebudili in si ustvarili nekaj lepih priložnosti. Po golu so nekoliko umirili igro, ampak še vedno imeli nekaj priložnosti. V nadaljevanju je bilo na obeh straneh kar nekaj menjav, tempo je padel, ampak poudariti je treba, da je bil Suarez tisti, ki je naredil razliko.''

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
Joker3 06.06.2013 17:40:18
Suarez je Liverpool ves čas sam držal nad gladino.Fantastičen napadalec.
Več komentarjev