Deset najslabših razlogov za seks

Sebičen človek najprej poskrbi zase in tudi vi najbrž niste edini, ki ste že kdaj seksali le zaradi lastnih vzgibov in nagnjenj. Si zares želite spadati med tiste, ki seks uporabljajo kot orožje? Ali je v tem kaj napačnega?

seks

Po končani zvezi nekateri hitro smuknejo v posteljo z drugo osebo. (Foto: Thinkstock)

Seks zaradi slave
Čeprav bi vam seks s kakšno od slavnih oseb prinesel večjo prepoznavnost, raje prej globoko vdihnite, si primažite klofuto in zadevo prespite. Takšne drame v življenju res ne potrebujete.
Maščevalni seks
Če se želite komu maščevati, potem seks zagotovo ni najboljši način. Takšna poteza vam ne bo prinesla zadovoljstva, počutili se boste še slabše. Si zares želite biti človek, ki seks uporablja kot orožje?

seks

Statistika kaže, da je 15 odstotkov žensk spalo s svojimi nadrejenimi. (Foto: Thinkstock)

Seks zaradi kariere
Raziskave kažejo, da je 15 odstotkov žensk spalo s svojimi šefi, med temi pa je vsaka tretja potem tudi uspela v karieri. Čeprav seks z nadrejenim mogoče kratkoročno prinaša uspeh, pa na dolgi rok to ne drži. Ko sodelavci izvejo za avanturo, po navadi začnejo kolegico zaničevati in se je izogibajo.
Seks iz usmiljenja
Čeprav je precej žensk po naravi prijaznih, to ne pomeni, da morajo iti v posteljo z vsakim, ki jim je s solznimi očmi zaupal, da je nesrečen, ker je pravkar prekinil dolgoletno zvezo.
Seks, ker želite pozabiti nekdanjo ljubezen
Ljubezen je lahko precej boleča. Po končani zvezi imajo mnogi občutek, da je konec sveta, vse skupaj pa si želijo čim prej pozabiti. Zato se nekaterim ženskam zdi, da bi bilo najbolje, da si privoščijo seks z novim partnerjem, saj bi tako najlažje pozabile na starega. To pa lahko vse skupaj samo poslabša, saj se dolgoletnega partnerja ne da pozabiti kar preko noči.
Seks, ker si želite, da vas nekdo ljubi
Čeprav ženska perfektno obvlada vse spolne položaje in zna partnerju pihati na dušo, ni nujno, da se bo zaradi tega kdo zaljubil vanjo. Raziskave so pokazale, da pari, ki so v začetku zveze prakticirali dober seks, niso imeli pozneje sreče v zakonu.
Seks zaradi stave
Če ste z nekom imeli spolne odnose le zaradi stave, obstaja velika verjetnost, da bo to nekoč izvedel. Tudi če partner tega ne bo nikoli izvedel, je treba vedeti, da bo sreča nekega dne osebi, ki se je odločila za seks zaradi stave, obrnila hrbet.

plaža

Si zares želite seks uporabljati kot orožje? (Foto: Reuters)

Seks zaradi sebičnosti
Če ima nekdo slab dan, se odpravi za točilni pult in si privošči "alkoholno terapijo". V takšnem stanju ljudje pogosto spoznajo osebo, s katero potem smuknejo v posteljo, samo da bi si polepšali slab dan. Mogoče se pol ure res počutijo bolje, toda ko je zadovoljstva konec, so še bolj na dnu.
Seks iz dolgočasja
Ljudje se med dolgočasenjem redijo in sprejemajo grozne odločitve. Ena izmed teh je tudi, da bi bilo v redu, če bi si z nekom privoščili neobvezen seks. Toda treba je biti pozoren, saj se ta oseba lahko na vas naveže. Pa si zares želite zakomplicirati življenje?
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 36
 
ančka30 10.05.2013 15:59:37
...200 razlogov za sex,hhahahahahah
Več komentarjev