Doktorica, ki paciente zdravi s seksom

Če boste kadar koli imeli psihične težave, vam lahko s posebno metodo priskoči na pomoč psihoterapevtka Padma Deva iz Londona. Zdravi kar v hotelski sobi, kjer se s pacientom ljubkujeta, božata, pogosto pa pride tudi do spolnega odnosa.

seks

Terapija kontroverzne doktorice po navadi traja dve uri. (Foto: Thinkstock)

Čeprav je Padmin način zdravljenja v marsičem podoben najstarejši obrti na svetu, pa nekateri znanstveniki trdijo, da je 32-letna Britanka indijskega rodu odlična psihoterapevtka, ki se uspešno loti zdravljenja najrazličnejših moških težav.

seks

Pacienti iz ordinacije odhajajo zadovoljni. (Foto: Thinkstock)

V prvih minutah zdravljenja sta pacient in doktorica oblečena, dotikata se obrazov, ramen, rok. V drugi fazi terapije se slečeta ter drug drugega nežno božata po genitalijah. Če Padma oceni, da je za uspešno zdravljenje potreben tudi seks, se seansa, ki stane okrog 500 evrov, konča s spolnim aktom. Po navadi pacientom predpiše zdravljenje, v katero je vključenih devet terapij.

Stranke kontroverzne doktorice so odvetniki, zdravniki, študenti, arhitekti. Pri tem ni pomembno, ali so pacienti poročeni ali ne, do vseh ima enak odnos. Pomaga jim pri spolnih motnjah, kot so erektilna disfunkcija, prezgodnji izliv semena in pretirana sramežljivost. Njena najbolj nevsakdanja pacienta sta bila 65-letni gospod ter 25-letni mladenič. Moška pred obiskom v "njeni ordinaciji" še nikoli nista seksala, saj se jima je zdelo, da za to nista sposobna.

seks

Moške uvaja v svet čutnosti. (Foto: Thinkstock)

Mnogi psihoterapevti so prepričani, da njen način zdravljenja pri moških ne rešuje emocionalnih odnosov in težav. Seveda pa se z njihovim mnenjem ne strinjajo terapevti, ki so si veščine pridobili na instituciji International Professional Surrogate Association. Diplomanti te ustanove, med katerimi je tudi dr. Deva, trdijo, da lahko kar pri 90 odstotkih pacientov pozdravijo erektilno disfunkcijo.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 100
 
gruber74 17.12.2012 09:15:03
napišite naslov kje se lahko zglasim:-)
Več komentarjev