Anđa Marić ni dobila skrbništva nad sinom!

Simpatično pevko, manekenko in voditeljico Anđo Marić je odločitev sodišča popolnoma vrgla iz tira. Še posebno, ker je njen sin že petkrat dejal, da želi biti pri njej. Zagotavlja, da se bo borila do konca ...

Anđa Marić

(Foto: R.V.)

Anđa Marić trenutno preživlja zelo težke čase. Ljubljansko prvostopenjsko sodišče se je namreč odločilo skrbništvo nad njenim sinom Gašperjem podeliti njenemu nekdanjemu možu Primožu Dolničarju.

Anđa Marić s sinom

Anđa zagotavlja, da se bo za sina borila do konca. (Foto: Miro Majcen)

"Sem presenetljivo dobro, čeprav se počutim kot neka čarovnica, na katero trenutno poteka lov samo zato, ker prihaja iz tuje države," je za  hrvaški Index dejala Anđa, nato pa nadaljevala: "Tri leta sem bila tiho, zdaj pa sem se odločila, da temu naredim konec. Trpela sem v tišini, zdaj pa je prišel čas, da vsi izvedo, skozi kaj sem šla in še vedno grem. Od vsega začetka sem vedela, kdo je moj nasprotnik in predvidevala, kako se bo vse skupaj končalo. Žal mi je samo, ker ni nobenega pojasnila. Na zadnji razpravi so tako moje obnašanje opredelili kot provokativno samo zato, ker je sodnik bral komentarje o meni, objavljene na forumu šova Hrvatska traži zvijezdu. Sprašujem se, ali je dobil diplomo, ker dobro 'gugla'? Oprijemajo se vsake nebuloze. S tem so kršene moje človekove pravice, pa tudi kot ženske in matere. Vložila sem pritožbo in šla bom do konca. Še več, naslednjič bom govorila v maternem madžarskem jeziku in zahtevala sodnega tolmača, saj so mi dejali, da ne govorim dovolj dobro slovensko, čeprav na televiziji normalno vodim oddajo v tem jeziku," je še dejala Anđa.

Gašper trenutno en teden živi pri njej, en teden pa pri očetu. Če bo sodba postala pravnomočna, pa ga bo lahko videla vsak drugi vikend.

Anđa in sin Gašper

Gašper trenutno en teden živi pri njej in en teden pri očetu. (Foto: R.V.)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 102
papaaa! 01.03.2013 21:05:04
andja. ni panike, če bo treba narediti drugega....
Več komentarjev