Facebook podpora za Anđo

Anđo Marić je sodba ljubljanskega sodišča, ki je skrbništvo nad sinom Gašperjem dodelila očetu, zelo prizadela. A pevka se ne namerava predati.

Anđa Marić s sinom

Anđa s sinom Gašperjem. (Foto: Miro Majcen)

Pevka, manekenka in voditeljica Anđa Marić, ki ji je ljubljansko sodišče pred kratkim odvzelo skupno skrbništvo nad otrokom in ga dodelilo njenemu nekdanjemu možu Primožu Dolničarju, s katerim je bila poročena sedem let, je dobila posebno podporo. Na Facebooku je vzniknila posebna skupina Podrška Anđi Marić da dobije skrbništvo nad svojim sinom Gašperom (V podporo Anđi Marić, da dobi skrbništvo nad svojim sinom Gašperjem), ki je doslej dobila 10.000 všečkov.

"To me je zelo ganilo! Hvala vam!!!" je Anđa napisala na Facebooku.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 55
satyana 10.03.2013 14:48:52
Ja, res je Primož dober oče, to mora biti nekdo, ki mater svojega otroka vara z njeno prijateljico in posnetek sexa pokaže svoji ženi in ji še ob tem predlaga poligamijo. In to je bilo znano že pred bitko za otroka. Ja, res je, da se bitka za otroka ne odvija preko medijev, vendar glede na razplet, kaj bi mati še lahko storila, verjamem pa da bi glede na razplet, naredila vse za svojega otroka. To sploh ni feministična teorija, dejstvo je, da otrok pripada materi, če je ta fizično in emocionalno sposobna skrbeti zanj. Če pa pripada očetu samo zato, ker je ta očes am po sebi in živi v tej državi, potem je to totalno patriarhalno razmišljanje, česar pa naj bi se že otresli. Ta človek ni dober oče, če je sposoben materi svojega otroka narediti kaj takega in vmes še narediti tej svoji ljubici otroka. Res, zgleden vzor svojemu otroku, ni kaj. NOT!
Več komentarjev