Avdića po dopustu pričakala rdeča preproga

Denis Avdić Show se je po dveh mesecih počitnic v velikem slogu vrnil na radijske valove, za kar so poskrbeli tudi mnogi znani obrazi oziroma glasovi POP TV in Kanala A. Plesa, smeha in presenečenj je bilo v izobilju, pa tudi jajc ni manjkalo!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Glavni zvezdnik Radia 1 Denis Avdić je po dolgem poletju znova združil moči s sovoditeljema Jano Morelj in Miho Deželakom, radijska ekipa pa mu je ob tej priložnosti pripravila kar nekaj presenečenj. Predvsem pa si Avdić ni predstavljal, da ga bo že prvi dan v službi obiskalo toliko znanih Slovencev, večina prav kolegov s POP TV in Kanala A.

Radio 1 Denis Avdić Show - 6

Ota Širca Roš, Denis Avdić, Jana Morelj, Tilen Artač, Miha Brajnik, Urška Vučak Markež in Miha Deželak so delili objeme. (Foto: Radio 1)

Začelo se je že ob petih zjutraj, ko je Denis v radijski studio ob soju ognjemetov vkorakal po rdeči preprogi. V studiu sta ga pričakala jutranja kolega Jana Morelj in Miha Deželak, velik del ekipe Radia 1 ter voditelj Sveta na Kanalu A Gregor Trebušak, ki je jutranjemu timu pomagal odvoditi prvih nekaj minut programa.

Serija Reka ljubezni bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, prvič že 4. septembra.

Prišla sta tudi igralca nove slovenske nadaljevanke Reka ljubezni Voranc Boh in Tadej Pišek, ki je priznal, da se z glavno igralko poljubljata kar 12 ur na dan. Ota Širca Roš, Urška Vučak Markež, Tilen Artač in Miha Brajnik so se skupaj spominjali, kako je bilo nadomeščati Denisa Avdića, igralec Dejan Krupić iz najbolj gledanega slovenskega filma Pr'Hostar pa je poskusil osvojiti simpatično Nušo Lesar. A mu je šlo bolj težko od rok, saj je imela lačna voditeljica Sveta na Kanalu A polne roke dela z zajtrkom. Le kdo bi se lahko zjutraj uprl sveže pečenim jajcem?

Radio 1 Denis Avdić Show - 5

Nuša Lesar, Denis Avdić, Jana Morelj, Dejan Krupić in Miha Deželak (Foto: Radio 1)

Radio 1 Denis Avdić Show - 4

Rock'n'Band so poskrbeli za glasbeni vložek. (Foto: Radio 1)

Glasbe v živo ni manjkalo, nastopili so Nika Zorjan, Čuki, Rok'n'Band in Help! – A Beatles Tribute Band. Sicer Radio 1 prav letos praznuje 10. letnico oddajanja. V tem času se je ekipi, predvsem na račun zabavnega programa in glasbenega izbora, uspelo zavihteti na prvo mesto poslušanosti, saj jim sledi skoraj 250.000 Slovencev.

Še posebej so ponosni na svoje dobrodelne akcije. Radijska ekipa je predstavila tudi načrte za novo sezono, ob začetku šolskega leta bodo s policijskimi patruljami opozarjajo voznike na previdno vožnjo v bližini šol, leto pa zaključili z uresničevanjem želja, ki jih tradicionalno izpolnjuje Božička Jana Morelj, in 28-urnim dobrodelnim maratonom, v katerem so lani za socialno ogrožene družine zbrali več kot 80.000 evrov.

Radio 1 Denis Avdić Show - 1

Z jutranjo ekipo sta se fotografirala tudi igralca Tadej Pišek in Voranc Boh, brata v seriji Reka ljubezni, ki na POP TV prihaja 4. septembra. (Foto: Radio 1)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
 
jonbonslon 28.08.2017 19:59:37
kam smo pršli ljudje...rdeča preproga za bosanca....
Več komentarjev