Boj za lepotni prestol v polnem teku

Projekt Mister Slovenije je spet v polnem zagonu: na prvem kastingu je žirija zelo raznolik nabor fantov temeljito izprašala ter preverila njihovo hojo in fizično formo. Kastinga se je udeležilo 40 mladeničev, vstopnice za nadaljevanje pa je prejelo 24 najbolj postavnih, karizmatičnih in simpatičnih fantov iz vseh koncev Slovenije.

Projekt Mister Slovenije je spet v zagonu in prvi kasting je postregel s pestrim naborom prijavljenih kandidatov. Na žirantskih stolčkih so tokrat sedeli organizatorja Nina Uršič in Erik Ferfolja, fotografinja Ana Gregorič ter duhovna učiteljica Cristy Žmahar.

Prijave za mistra Slovenije 2017 - 1

Mister Slovenije 2016 je postal Tilen Grah. Kdo ga bo nasledil? (Foto: Organizator izbora Mister Slovenije)

Komisija je po štirih urah prvega kroga izbora za uradno najlepšega Slovenca določila uvrščene.

"Nabor fantov je bil zelo raznolik, kot fotografinja pa sem bila pozorna predvsem na obrazne poteze, proporce telesa in skladnost. Kar nekaj fantov me je prepričalo, tako da z nestrpnostjo pričakujem, kako se bodo izkazali pred objektivom," je povedala Gregoričeva.

Mister Slovenije

1. Strokovno komisijo so sestavljali organizatorja Nina Uršič in Erik Ferfolja, fotografinja Ana Gregorič ter duhovna učiteljica Cristy Žmahar. (Foto: misterslovenia.com)

Sicer pa je komisija fante temeljito izprašala, preverila hojo in fizično formo. Kastinga se je udeležilo 40 mladeničev, vstopnice za nadaljevanje pa je prejelo 24 najbolj postavnih, karizmatičnih in simpatičnih fantov iz vseh koncev Slovenije.

"Hvaležna sem, da sem bila povabljena v žirijo za Mistra Slovenije, saj menim, da je izjemno pomembno, da se spremenijo lepotni standardi. Sama sem se tako posvetila njihovi energiji in vrednotam, ki so me zanimale bolj kot brezhibne telesne mere. Iz leta v leto se močneje ugotavlja, da je prava lepota tista, ki zažari od znotraj navzven. Ko smo spoznavali vse te fante smo lahko videli ta žar, spodbujali pa jih bomo, da si bodo upali le-tega tudi izražati. Da bodo vedeli, da so sprejeti v svoji edinstvenosti in kot taki bodo nato lahko navdihovali mlade generacije, ki iščejo svoje mesto pod soncem," je pojasnila Žmaharjeva.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
BŠK 16.02.2017 21:36:48
Kakšna žalost Še dobro, da omenjenega nihče ne prenaša Edo je bil car, lepšega in pametnejšega modela ne bo nikoli več, kar mi je soseda Mirjana povedala
Več komentarjev