Carice treščile na slovensko sceno!

Slovensko glasbeno sceno so s svojim prihodom razburkale Carice. Tri pevke vztrajajo pri tem, da so dobre vokalistke, in to so hotele dokazati tudi s petjem v živo pred našo kamero.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Carice-2

Tako se pozdravljajo Carice! (Foto: Miro Majcen)

Carice-3

Dekleta smo zmotili med vajo in zapela so nam v živo. (Foto: Miro Majcen)

Slovenskim Caricam smo se pridružili na eni od njihovih vaj in jih povprašali, kako so se spopadle z medijskim odzivom, ki je sledil njihovemu prihodu na sceno. "Odziv je množičen, večji, kot smo ga pričakovale, po drugi strani pa smo nekoliko razočarane, ker je bilo toliko negativnih odzivov. To nas je nekoliko presenetilo," so povedala dekleta.

Ime Carice so si izbrale, ker verjamejo, da tak naziv pritiče vsaki ženski, ki je ponosna nase in se zna nositi. "Carica ni nujno suha Barbika, je pa ženska s karakterjem, ki je dobra v stvareh, ki jih počne, in uživa v svojem življenju." Veliko očitkov je padlo glede izbora producenta. "Štefa smo izbrale zavestno in ne, nismo bile pod vplivom nobenih substanc. Njegova glasba je dobra, zna narediti hit," pravi Katja, ki je z Lucy J in Nino na snemanju izjemno uživala. "Imamo se fantastično, živimo svoje sanje, počnemo to, kar najraje delamo. To so trenutki naših življenj," so žarela dekleta.

Carice-5

Katjo je presenetil negativen odziv. (Foto: Miro Majcen)

Poslanstvo skupine je predvsem v tem, da skrbi za dobro zabavo, dokazale pa so se tudi na prvem nastopu za pravoslavno novo leto. "Pripravile smo kolaž največjih srbskih hitov, drugače pa imamo repertoar slovenske, angleške, hrvaške, italijanske, francoske glasbe. To, da ustvarjamo skupaj, pa ne pomeni, da se bomo odrekle samostojnim karieram."

Kako so Carice povezane z golažem, paprikašem in zaseko, kako dekleta pojejo v živo in še več, si poglejte v smeha polnem videu.

Carice-4

Lucy J se poleg glasbe ukvarja tudi s financami. (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 161
 
Pipik. 22.05.2010 10:13:29
podn
Več komentarjev