Clemens se najbolj veseli umetnih prsi

Priljubljen Klemen Mramor – Clemens, ki ga bomo prav kmalu lahko gledali v novi sezoni najbolj zabavne oddaje v mestu, Znan obraz ima svoj glas, se veseli izzivov šova in z njim povezanih preobrazb. Najbolj se veseli umetnih prsi, o katerih pravi: "Tako se bom lahko cel dan ponašal z njimi in vsem govoril, da naj me gledajo v oči in ne prsi."

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Priljubljen Klemen Mramor – Clemens, ki ga bomo prav kmalu lahko gledali v novi sezoni najbolj zabavne oddaje v mestu, Znan obraz ima svoj glas, zjutraj najprej spije veliko dozo kave, da se prebudi, nato sledi pregledovanje elektronske pošte, temu pa sledi še prelet novičk na družbenih omrežjih.  

Clemens

Priljubljenega glasbenika, sinhronizatorja in kuharja Klemna Mramorja - Clemensa bomo kmalu gledali v šovu Znan obraz ima svoj glas.

Seveda pa so jutranji rituali povezani z napornimi delovnimi dnevi, ki ga čakajo tako rekoč vsak dan. Klemna že poznamo kot sinhronizatoja. V vlogi Mattea je navduševal v priljubljeni mladinski seriji Jaz sem Luna, pred kratkim pa je pričel sinhronizacijo za Ben 10. Seveda navdušuje tudi v vlogi glasbenika, spomnimo se njegovega priljubljenega komada Mava to, ki nam še ni šel povsem iz ušesa.

Največji izziv pa bodo seveda preobrazbe, ki jih bo deležen v enem izmed najbolj spektakularnih jesenskih šovov na POP TV. Najbolj se veseli umetnih prsi, o katerih pravi: "Tako se bom lahko cel dan ponašal z njimi in vsem govoril, da naj me gledajo v oči in ne prsi."

Premiera četrte sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas bo na sporedu POP TV v nedeljo, 24. septembra, ob 20. uri. Pripravite se na zabavo, dozo smeha in genialne preobrazbe!

Znan obraz ima svoj glas

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
mastaflash 14.09.2017 10:42:16
tele mlado
Več komentarjev