Čustveno srečanje: igralci TV dober dan po 15 letih spet skupaj

Jubilejni 20. Festival slovenskega filma je privabil veliko filmskih ustvarjalcev in igralcev. Otvoritve so se udeležili tudi igralci televizijske nanizanke TV dober dan Primož Ekart, Tjaša Železnik, Jernej Kutner in Lucija Ćirović, ki so srečanje ovekovečili s selfijem.

Primož Ekart, Tjaša Železnik, Jernej Kutner in Lucija Ćirović

Primož Ekart, Tjaša Železnik, Jernej Kutner in Lucija Ćirović so srečanje ovekovečili s selfijem. (Foto: Katja Goljat in Matjaž Rušt)

TV dober dan

Tjaša kot Ana in Primož kot Samo v nanizanki TV dober dan. (Foto: POP TV)

Marsikdo se še danes spomni priljubljene televizijske nanizanke TV dober dan (1999-2002), kjer se je igralska ekipa vsak dan spopadala z izzivi televizijske hiše. V zgodbi pa smo spremljali tudi ljubezenske prigode med Ano, ki jo je igrala Tjaša Železnik in Samom, v čevlje katerega je stopil Primož Ekart.

Igralci Primož Ekart (v seriji TV dober dan je novinar Samo), Tjaša Železnik (novinarka Ana), Jernej Kuntner (energični direktor trženja Mercatori) in Lucija Ćirović (neutrudna snažilka Fata), ki so posneli 6. sezon te priljubljene serije, so se udeležili otvoritve jubilejnega 20. Festivala slovenskega filma.

Druščina je čustveno srečanje seveda ovekovečila s selfijem, ki ga je Tjaša objavila na svoj profil na Instagramu. Fotografija je požela veliko navdušenja med njenimi oboževalci, med njimi pa so tudi tisti, ki menijo, da je bila to ena najboljših nanizank z odlično ekipo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 13
 
vegyca1 14.09.2017 08:58:25
Bila je ena dobra zabava ....
trumpipumpi 15.09.2017 22:53:37
nič posebnega
Več komentarjev