Damir Kovačić na domu obiskal deklico s cerebralno paralizo

Pevec Damir Kovačić je v enem od intervjujev povedal, da smisel svojega pojavljanja na glasbeni sceni vidi tudi v dobrodelnosti. Da ne gre le za leporečenje, je dokazal že z nastopom na nedavnem dobrodelnem koncertu, da ima zares veliko srce, pa z uresničenjem dane obljube bolni deklici.

Damir Kovačić in Manca Zorman

Damir Kovačić in Manca Zorman (Foto: osebni arhiv)

Damir Kovačić meni, da je prišel čas, ko si moramo pomagati, in da je morda prav recesija ta, ki nas bo nekaj naučila. Prejšnji mesec se je z velikim veseljem odzval povabilu družine Zorman, ki zbira sredstva za prilagojeno vozilo z rampo. Zormanovi imajo tri prikupne deklice Zalo, Manco, ki ima cerebralno paralizo, in Niko. Damir se je s štiriletno Manco prvič srečal prav na dobrodelni prireditvi. Zanjo si je vzel veliko časa, obljubil pa ji je tudi obisk na domu. To se je pred dnevi tudi zgodilo.

"Vesel sem, da lahko komu narišem nasmeh na usta. Z otroki imam kar dobre izkušnje. Sam jih še nimam. Verjamem pa, da bom dober oče. Menda imamo ovni to v krvi," je ob tem povedal Damir, ki je zelo zaposlen s promoviranjem svojega prvenca z naslovom Kdo krade te.

Več o Manci si lahko preberete na njenem spletnem naslovu www.zamanco.si.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
Aleš Bartol 07.07.2013 03:02:18
nej nardi en komad al pa neki da bomo vedl kdo je,ne pa neke bedne foren s pomoci potrebnimi..tazga bi dal na vozicek da vidi kako je..tale portal bom pa itak nehal brat k nas buzerira s takimi preko veze bednimi pr forami
Več komentarjev