FOTO: Daša Hrvatič prvič po porodu v spodnjem perilu na modni brvi

V Celju je bila minuli vikend modna zabava, na kateri so znane slovenske manekenke predstavile smernice za pomlad/poletje 2013. Tokrat je največ pozornosti pritegnila Daša Hrvatič, ki se je prvič po porodu po modni brvi sprehodila v spodnjem perilu.

Fotogalerija (7)

  • Daša Hrvatič
  • Daša Hrvatič
  • Urša Gaber, Daša Hrvatič in Katarina Jurkovič
  • Urša Gaber
  • Katarina Jurkovič
  • Marjan Krnjić in Katarina Jurkovič
  • Urša Gaber

Modna revija v izvedbi Studia 69 je navdušila vse prisotne, obiskovalci pa so se strinjali, da so bile vrhunec večera ambasadorke blagovne znamke MK exclusive. Katarina Jurkovič, Daša Hrvatič in mlajša sestra Tine Gaber Urša Gaber so se Celjanom predstavile v vročem unikatno izdelanem spodnjem perilu, v katerem so pritegnile marsikateri pogled. Tina Gaber je zaradi odhoda v Las Vegas in na motoGP na revijo poslala svojo sestro Uršo, ki se v modnih vodah znajde vedno bolje. Prireditev je organizirala radijska voditeljica Meri Verbnjak, ki je pripravila pravo modno zabavo.

Daša Hrvatič

Mlada mamica se je kmalu po porodu sina vrnila na modne brvi. (Foto: Aleš Jenko)

Dekleta so dolgo izbirala, kateri kos dragocenega perila bo katera oblekla. Na koncu je le prevladala Daša, ki se je odločila za unikaten ročno izdelan modrček iz srebrne žice, kristalov Swarovski in perja. V njem je znova očarala vse prisotne. Zanimivo je, da si je ekskluzivni kos perila po reviji izposodila in odnesla domov.

Daša je po porodu v zelo kratkem času poskrbela za svoje telo, saj se je že decembra vrnila na veliko modno revijo v Ljubljani. Tokrat je prvič po porodu pokazala telo tudi v perilu, v katerem se je počutila odlično, čeprav je bila napol gola, je povedala.

Človek bi ob pogledu na posnete fotografije pomislil, da je mlada mamica rojstvo otroka kar preskočila. In kako Daša skrbi za svoje telo?

"Kar se tiče prehrane, moram priznati, da pri prehrani ne pazim kaj preveč. Sicer se trudim jesti zdravo in kakovostno hrano, vendar se večkrat pregrešim. Vsekakor pa pomaga, da jem vsaj petkrat na dan in ko sem poleg tega še trenirala pri Alenki Košir, se mi je metabolizem pospešil in maščoba se je tako nehala nalagati na 'nepravih' mestih. Ta učinek očitno še drži, čeprav trenutno zaradi zdravstvenih težav ne smem trenirati, tako da se nisem v tem mesecu nič zredila," je za 24ur.com povedala Daša.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 30
 
**MeLaNiE** 10.06.2013 14:32:48
ta Gaber je pa tok grda...kakšna manekenka neki ?
Več komentarjev