Dokaz, da tudi vojaki obožujejo Tanjo Žagar

Da je Tanja Žagar izjemno priljubljena pri slovenskih poslušalcih, ni treba posebej poudarjati. Vedno nasmejana pevka je tokrat očarala celo vojake, ki služijo na Kosovem. In kaj so ji sporočili?

Vojaki pošiljajo pozdrav Tanji Žagar

Vojaki na Kosovem ne skrivajo navdušenja nad Tanjo Žagar. (Foto: osebni arhiv)

Fenomen vojaka Blaža Lončariča se je razširil tudi na Kosovo. Potem ko je Tanja Žagar v zelo priljubljeni oddaji Vid in Pero šov pripravila presenečenje za svojega oboževalca vojaka Blaža, je završalo med slovenskimi vojaki. Naj spomnimo, da je Tanja Blaža v oddaji presenetila tako, da je skočila iz vojaške omarice ter mu zapela svoj najnovejši poletni hit Kako je vroče. Ob tem je Blaž vidno obnemel in presenečenje je navdušilo vso Slovenijo. Javno je priznal, da je že leta njen strasten oboževalec in da si ob vsaki priložnosti ogleda njen nastop ali koncert.

Blaž Lončarič in Tanja Žagar - 18

Blaž Lončarič in Tanja Žagar (Foto: Miro Majcen)

Navdušenje pa je seglo tudi čez slovensko mejo, saj je Tanja prejela elektronsko sporočilo s fotografijo in pomenljivim pripisom: ''Pravijo, da slika pove več kot 1000 besed. Mislimo, da je res. Lep pozdrav iz Kosova. Tvoji vojaki.''

Tanja je bila prijetno presenečena in vesela, zato se je odločila, da bo vsakemu vojaku na sliki v spomin poslala svoj plakat z avtogramom. Pesem Kako je vroče pa poklanja vsem slovenskim vojakom in si želi, da bi jim jo kdaj zapela tudi v živo.

Tanja Žagar

Simpatična pevka se je odločila, da vsakemu vojaku pokloni svoj plakat z avtogramom. (Foto: osebni arhiv)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 66
 
mikica247 09.06.2013 22:51:39
Pa kaj res mislite da oni vedo kdo je Tanja Žagar? Ja nekdo jim je uturil napis. Pa j... se jim, vojaki delajo to kar jim nadrejeni reče.
Več komentarjev