FOTO: 'Čehi so res pravi ... ja, Čehi'

Glasbenik Boštjan Levičar se je odločil, da si po napornem in produktivnem novembru privošči malce oddiha in si tako napolni baterije. Obiskal je Gradec, Dunaj, Bratislavo, Brno in Prago. Povsod je maksimalno užival, še posebno navdušen pa je bil nad ogledom čeških pivnic ...

Fotogalerija (7)

  • Boštjan Levičar na popotovanju po evropskih državah - 4
  • Boštjan Levičar na popotovanju po evropskih državah - 3
  • Boštjan Levičar na popotovanju po evropskih državah - 2
  • Boštjan Levičar na popotovanju po evropskih državah - 1
  • Boštjan Levičar na popotovanju po evropskih državah - 5
  • Boštjan Levičar na popotovanju po evropskih državah - 6
  • Boštjan Levičar na popotovanju po evropskih državah - 7

Pevec in kitarist v rock skupini Momento Boštjan Levičar je nedavno stopil tudi na samostojno pot. Za to se je odločil, ker je ta bolj lahkotna in pop orientirana od siceršnje Momento glasbe. To pa ne pomeni, da v matični skupini ne bo deloval naprej, nasprotno, s člani se že v teh dneh spet vračajo v studio, v katerem bodo začeli snemanje vokalov za drugi Momento album. Bo pa frontman, zahvaljujoč nekajdnevnemu potepanju po evropskih državah, na naporne snemalne dni prišel z dodobra napolnjenimi baterijami.

Boštjan Levičar na popotovanju po evropskih državah - 3

Boštjan je moral upihniti kar precej svečk. (Foto: osebni arhiv)

"Po napornem in produktivnem novembru sem se odločil, da v začetku decembra odpotujem v tujino. Z matičnim bandom Momento smo namreč začeli snemanje drugega albuma, zelo priden pa sem bil tudi pri svoji solo karieri, saj sem z Venom Jemeršičem posnel svoj prvi videospot za solo singel Pišem zate. Po praznovanju rojstnega dne v začetku decembra sem se tako odpeljal po nekaterih večjih mestih, v katerih sem si konkretno napolnil baterije. Gradec, Dunaj, Bratislava, Brno in Praga so bili moje destinacije in prav povsod sem maksimalno užival. Gre seveda za lepa mesta, ki pa zdaj v tem decembrskem času še posebej zažarijo. Spoznal sem nekaj zanimivih ljudi, si ogledal veliko zanimivosti (tu sta me še najbolj prepričala Dunaj in Bratislava) ter se srečal z nekaterimi prijatelji, ki delajo ali pa študirajo v naštetih mestih," nam je povedal Boštjan.
 
"Zanimivo je bilo to, da sem potoval v dneh, ko je Slovenijo konkretno prekril sneg. Čeprav so ta mesta bolj severno od nas, pa tam praktično ni zapadlo nič snega. Dunaj in Bratislavo bi sicer izpostavil kot dve zelo prijetni mesti z veliko znamenitostmi, Brno kot pravo žurersko mesto z veliko študentske populacije, Praga je pa zgodba zase. Čeprav niti nisem imel časa, da bi si jo dobro ogledal, je bil nočni Pub Crawling, torej ogled tamkajšnjih pivnic, top doživetje. Čehi so res pravi ... ja, Čehi. Podobno kot sem to letos storil pri svoji glasbi, sem se tudi pri potovanjih prvič odločil za takšno samostojno pot v neznano. In moram priznati, da mi je res dobro dela. Že v teh dneh pa se spet vračam v studio, kjer začenjamo snemanje vokalov za drugi Momento album. Skladbe že v tej fazi zvenijo super in komaj čakam na končni izdelek. Leto 2013 bo polno tudi z novimi podvigi na moji samostojni poti ..." je še dodal pevec.  

Boštjan Levičar na popotovanju po evropskih državah - 1

Bratislavski grad (Foto: osebni arhiv)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
 
dalmatic 16.12.2012 17:13:05
gradec,dunaj,bratislava,.,. samostojna pot v neznano.haha gre za najbližja glavna mesta,on pa tko govori,kot da so to ene odaljene lokacije
Več komentarjev