FOTO in VIDEO: Prikupen kužek očaral Severino

Balkanska glasbena diva Severina, ki je pred dnevi praznovala 41. rojstni dan, nam je v intervjuju zaupala, da njen enoletni sin Aleksander že kaže plesni talent. Med drugim pa se ji je med pogovorom z nami pridružil tudi prikupen pasji kosmatinec.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (7)

  • Severina - 2
  • Severina - 3
  • Severina - 6
  • Severina - 4
  • Severina - 8
  • Severina - 5
  • Severina - 1

Hrvaška pevka Severina se v zadnjih mesecih posveča svoji turneji Dobrodošao u klub 2013 – DUK2013. Gre za edinstven spektakel, ki je nastal v sodelovanju s svetovno znanim slovenskim gledališkim režiserjem Tomažem Pandurjem in njegovim Pandur Theaters, za koreografijo je poskrbel Anže Škrube, za plesni spektakel na odru pa talentirana plesna skupina Maestro.

Severina - 7

Severina se ni bala za svoj pršut in ga je z veseljem delila s prikupnim štirinožcem. (Foto: Miro Majcen)

''Zelo sem srečna, ker imam na turneji vrhunsko ekipo. Skupina Maestro je energična bomba in svetovna senzacija, prav tako tudi izjemen Tomaž Pandur. Med seboj se razumemo, kot da bi naredili že tri turneje. Na vseh vajah, koncertih ni nobeden nikoli izgubil živcev, vsi dajemo maksimalno od sebe. Nikomur ni nič težko … Vsi delajo tako, kot da je to njihov zadnji dan življenja, bog ne daj. Ko začutite to energijo, ki jo tudi vi nosite v sebi, ste lahko le srečni, da ste spoznali takšne ljudi. V primeru, da naše srečanje ne bi obrodilo sadov, bi bila srečna že s tem, da smo se družili in spili kavo … '' je za 24ur.com povedala Severina, ki poudarja, da je zelo pomembna njihova skupna energija, zato dva, tri dni pred koncertom preživijo veliko časa skupaj.

Severina, ki se bo v sklopu turneje ustavila tudi pri nas, je pripravila nekakšno pravljico v štirih dejanjih (s temi besedami je turnejo opisal Tomaž Pandur). Gre za potovanje skozi temne in svetle trenutke ljubezni ter življenja, vse skupaj podkrepljeno z glamuroznimi kostumi Marka Mitanovskega (srbskega modnega oblikovalca, ki je sodeloval z Beyonce, Lady Gaga …)

Med drugim nam je zaupala, da jo na turneji spremlja 80-članska ekipa. DUK2013 je turneja, ki ruši vse rekorde in predstavlja eno od največjih in najbolj dodelanih turnej na Balkanu. Severina se je projekta, ki je dobil ime po njenem aktualnem albumu, lotila v največjih razsežnostih.

Severina - 5

Severina je spregovorila tudi o svojem sinu Aleksandru. (Foto: Miro Majcen)

Na njeni koncertni turneji so nastali tudi posnetki nastopov, zato nas je zanimalo, ali že razmišlja o novem singlu in o snemanju videospota.

''Vse koncertne točke so dobre in za večino imamo posnetke, ampak če bi morala izbrati, bi si želela koncertni videospot za skladbi Kamen oko vrata in Ostavljena. Mislim, da bi bila videti odlično,'' nam je zaupala hrvaška pevka, ki je priznala, da sta njenemu sinu Aleksandru najbolj všeč pesmi Italijana in Uzbuna. Med intervjujem pa je slavno pevko kar nekajkrat zmotil prikupen psiček, ki se ga je zvezdnica usmilila in z njim delila svoj prigrizek. Zaupala nam je, da razmišlja o nakupu psa, in sicer so ji najbolj všeč pasme maltežan, jack russell terrier in labradorec.

V videoposnetku si še oglejte, kako je Severina svoj pršut delila s psičkom, kaj je povedala o Beyonce in njeni zahtevi o prepovedi fotografiranja na koncertih in še kaj.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 56
 
ninini123 05.05.2013 16:37:02
Sam tale usta so ji pa res zafrknli...
Več komentarjev