FOTO in VIDEO: Razkrila svoje novo poslanstvo

Maja Debelak, ki je javnosti bolj znana pod imenom Dobra vila Maja, nenehno navdušuje s spodbudnimi besedami, s katerimi ljudi opominja, da je vse mogoče. Tokrat se je v novi knjigi razgovorila o ljubezni in med drugim razkrila svoje novo poslanstvo.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (13)

 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 2
 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 7
 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 3
 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 4
 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 5
 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 6
 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 9
 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 10
 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 12
 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 11
 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 14
 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 15
 • Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 16

Maja Debelak oziroma Dobra vila Maja, inspiracijska in intuitivna svetovalka, je predstavila svojo novo knjigo z naslovom Ljubezen – Kako ustvariti pravega partnerja, ki je uradno izšla na valentinovo. Knjigo je pisala devet mesecev, in čeprav še ni minil en mesec od njenega izida, gre že v drugi ponatis.

Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 13

Dobra vila Maja je predstavila svojo najnovejšo knjigo Ljubezen – Kako ustvariti pravega partnerja. (Foto: Urška Krek / Ajga! Ujeli smo vas)

Maja je simpatično dekle, ki s svojo izjemno pozitivno energijo, dobro voljo in s spodbudnimi besedami opominja ljudi, da pravljice resnično obstajajo in da je v življenju vse mogoče, če si to le dovolj močno želimo. Predvsem pa ne smemo pozabiti, da prav vsak izmed nas lahko živi svoje sanje in jih lahko tudi uresniči, če le verjame vanje. Maja zase pravi, da je oseba, polna ljubezni, po srcu večni otrok in da je njeno poslanstvo širiti preprostost in ljubezen. Njenega tokratnega predavanja ob predstavitvi nove knjige se je udeležilo kar 600 ljudi. Maja si je ob koncu vzela čas in tako vsakemu posamezniku, ki je pristopil do nje, podpisala svojo najnovejšo "čarobno" knjigo.

Maja, ki prejme na dan veliko zahvalnih pisem, v katerih ljudje opisujejo, da jim je z njeno pomočjo uspelo spremeniti življenje na bolje, nam je v intervjuju med drugim zaupala, da je eno pismo v zadnjih dneh pustilo pri njej prav poseben pečat.

"Kakšen teden nazaj sem dobila eno res lepo pismo, ene punce …, v bistvu jo je moja zgodba opogumila k temu, da je ni bilo več strah in se je odločila še za drugega otroka. To je bilo zame res nekaj 'uau', da sem pomagala, da je še ena duša prišla na Zemljo,'' je dejala Maja, ki še zdaleč ni rekla zadnje besede glede pisanja.

"Včasih si želim, da bi imel dan 50 ur, da bi jaz lahko te knjige vse napisala. V načrtu imam knjigo za najstnike, knjigo za otroke in še kaj novega bom zagotovo napisala, saj imam še veliko idej.''

Na koncu predavanja se je zahvalila vsem, ki so na kakršen koli način sodelovali pri izidu knjige, ter nam zaupala svoje novo poslanstvo: ''Podajam se v čisto novo poslanstvo, v bistvu se odločam, da ne bo kdo narobe razumel. Želim si postati mama,'' so se glasile njene iskrene besede, polne navdušenja.

Dobra Vila - Maja - predstavitev knjige - 17

Alenka Gotar Majino delo spremlja že od začetka. (Foto: Urška Krek / Ajga! Ujeli smo vas)

Med povabljenci je bila tudi pevka Alenka Gotar, ki je Majina nekdanja sošolka z gimnazije. Zaupala nam je, da njeno delo spremlja že od samega začetka. In kaj o ljubezni meni Alenka?

''Ljubezen je nekaj univerzalnega. To je tisto, kar nas gor drži. To je edino upanje, v katerega se vedno znova podaš, ne glede na to, koliko si razočaran. In ljubezen je treba čuvati. Ko ti začneš imeti rad samega sebe, je to podlaga za to, da najdeš dobro tudi v drugih in da spregledaš kdaj, kar nekaj ne gre dobro. Ko najdeš ljubezen, jo je treba najprej skriti. Manj ljudi, ko ve, dlje časa boš srečen. In šele potem poveš ljudem, ki so vredni in ki bodo znali spoštovat tisto ljubezen, ki jo imaš.''

Več si poglejte v videoprispevku.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 34
Nissan123 18.03.2013 12:57:20
OMG, kaj vse nosi tale naša Zemljica ...
Več komentarjev