FOTO: Slovenec ves čas na očeh javnosti!

Organizacija Mister Slovenije bo do začetka junija osredotočena na dogajanje na svetovnem lepotnem izboru Mister Universe 2013. Slovenske barve zastopa Matjaž Kumelj, ki velja za enega najboljših modelov med tekmovalci.

Fotogalerija (15)

 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 11
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 1
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 2
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 3
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 4
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 5
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 6
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 7
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 8
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 9
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 10
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 12
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 13
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 14
 • Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 15
Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 3

Matjaž in predstavnik Venezuele na uradni predstavitvi v nacionalnih kostumih (Foto: misterslovenia.com)

Pozornost svetovne javnosti, ki spremlja lepotno dogajanje, je te dni usmerjena v eno najprestižnejših lepotnih tekmovanj na svetu Mister Universe 2013. V Dominikanski republiki se že odvijajo številne dejavnosti, novinarske konference in predstavitve, saj se več kot 40 držav z vseh koncev zemeljske oble poteguje za prestol najlepšega v vesolju. Slovenski predstavnik Matjaž Kumelj je z nacionalnim direktorjem Erikom Ferfoljo že teden dni v deželi sanjskih peščenih plaž. Za njim so uradno fotografiranje, dve novinarski konferenci in uradna predstavitev nacionalnih kostumov. Matjaž je zaradi vrhunskih dosežkov svojih predhodnikov neprestano na očeh medijev in članov organizacije. "Čeprav me neprestano opazujejo, ne čutim večjega pritiska. Odlično se počutim in do zdaj smo vse opravili po načrtih. Na trenutke pozabim, da sem na tekmovanju, sicer pa je urnik zelo natrpan. Spimo po 5 ali 6 ur, preostali čas pa je namenjen fotografiranju, snemanju, vajam, turističnim ogledom in nastopom na prireditvah, televizijskih šovih in novinarskih konferencah," je dejal Matjaž.

Matjaž s stoodstotnim izkupičkom

Vzporedno z dogajanjem na svetovnem izboru pa v Puerto Plati poteka tudi teden mode Dominican Republic Fashion Week, kjer se dvakrat letno predstavijo modni oblikovalci iz celotne Južne Amerike. Odprli so ga prav kandidati tekmovanja Mister Universe,  predstavili pa so se v nacionalnem kostumu in kopalkah. Vsi so imeli tudi priložnost delati za posamezne oblikovalce, vendar so morali najprej na "castinge". Slovenski predstavnik ima do zdaj stoodstotni izkupiček, saj je prepričal prav vse oblikovalce, ki predstavljajo moške kolekcije.

Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 13

Matjaž ves čas blesti v kopalkah slovenskega proizvajalca. (Foto: misterslovenia.com)

"Lahko rečem, da imamo do zdaj vse pod kontrolo. Matjaž opravlja svojo nalogo z odliko in verjamem, da bo v tem slogu zdržal do konca. Zagotovo velja za enega najboljših modelov med tekmovalci, saj je bila na vseh dosedanjih šovih FW potrjena le peščica tekmovalcev. Sicer pa Slovenijo vsi poznajo in smo od samega prihoda med opaznejšimi delegacijami," je razkril Erik Ferfolja, ki je v vlogi nacionalnega direktorja.

Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 6

Predstavniki Španije, Riviere Maye in Slovenije (Foto: misterslovenia.com)

Vse je v pričakovanju tekmovanja za najboljše telo Best Body Mister Universe 2013, ki bo ta konec tedna v Puerto Plati. Naj spomnimo, da je bil prav ta kraj srečen za Bojana Ilijaniča, ki je pred dvema letoma slavil zgodovinsko zmago in osvojil naziv Best Body. Tokrat so v ožjem krogu favoritov Češka, Senegal, Peru, morda pa lahko preseneti še kdo.

Mister Universe 2013 (Dominikanska republika) - 14

Razgaljeni lepotci so izkoristili polurni počitek in skočili v bazen. (Foto: misterslovenia.com)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 20
 
devlon 27.05.2013 12:59:22
bog pomagaj, kake punčke
Več komentarjev