FOTO: 'Ženske na striptiz večerih najdejo zverinico v sebi'

Težko pričakovana komedija Dekliščina v Špas teatru je upravičila pričakovanja. "Smeh zagotovljen. Izvrstna zabava. Vroče in žgečkljivo. Predstava, ki jo morate nujno videti," je bilo slišati po premieri seksi komedije, v kateri igrajo tudi Tadej Pišek, zvezdnik serije Reka ljubezni, in tekmovalki šova Zvezde plešejo Urška Vučak Markež in Maja Martina Merljak, ki so ju prišli spodbujat tudi soplesalci.

Fotogalerija (11)

 • Dekliščina v Špas teatru - 1
 • Dekliščina v Špas teatru - 2
 • Dekliščina v Špas teatru - 4
 • Dekliščina v Špas teatru - 3
 • Dekliščina v Špas teatru - 10
 • Dekliščina v Špas teatru - 6
 • Dekliščina v Špas teatru - 4
 • Dekliščina v Špas teatru - 3
 • Dekliščina v Špas teatru - 2
 • Dekliščina v Špas teatru - 1
 • Dekliščina v Špas teatru - 9

Gledališka različica velike britanske uspešnice "za vsa čutila" Do nazga je po 20 letih ponovno zaživela in pokazala, kako znajo ženske na striptiz večerih hitro najti zverinico v sebi in se prepustiti ... In prepustili so se tudi gledalci in uživali v seksi komediji. Na premieri v Špas teatru smo spremljali zgodbo o prijateljicah, ki si običajen večer krepko obrnejo na glavo. Nočni klub, slačifantje, spektakularna zabava, preobrati večera ... zgodi se marsikakšen zaplet in doživi ognjemet. Super žurko na odru in v dvorani so pod režijsko taktirko Violete Tomič zakuhali: Tadej Pišek, Urška Vučak Markež, Nataša Ralijan, Maja Martina Merljak, Lara Jankovič, Jernej Čampelj, Sebastjan Starič in Jože Doberšek. S plesnimi točkami in zabavno igro so gledalce pripravili do spontanih aplavzov, huronskega smeha, s sprehodi med občinstvom pa poskrbeli za doživetje, ki bo še dolgo ostalo v spominu.

"Vesela sem, da je premiera predstave, ki je nastajala več kot pol leta, tako lepo uspela, da so gledalci resnično navdušeni. Ni lepšega kot slišati konstanten smeh iz dvorane, ki se bo s to predstavo gotovo širil še vso zimo. Mislim, da odlično nadaljujemo z našim poslanstvom, ki se glasi – nasmejati ljudi!" je po premieri povedala direktorica Špas teatra Urška Alič

Med občinstvom je bilo na premieri precej znanih Slovenk in Slovencev, ki so petkov večer izkoristili za smeh, med njimi so bili tudi tekmovalci šova Zvezde plešejo, ki so prišli spodbujat svoji sotekmovalki. 

Helena Blagne je po predstavi povedala: "Same desetke vsem igralcem, ki so poleg igre pokazali izjemno nadarjenost še koreografsko, to ni kar tako. Seveda pa je zaključek s striptizom naredil še tisto piko na i, da je bila Dekliščina tudi "nora", kot mora biti (smeh)." Brez besed ni ostala niti igralka in tekmovalka šova MasterChef Lucija Ćirović: "Izjemna predstava. Kapo dol celotni ekipi! Sploh si ne morete predstavljati, koliko truda in talenta je potrebnega, da te predstava od začetka do konca drži nasmejanega, da se ves čas zabavaš in uživaš ... Kot komičarka vem, kako je biti na odru in skrbeti za dobro vzdušje, zato samo pohvale - fantastično delo"Miki Vlahovič pa je dodal: "To je bila res ena noro dobra dekliščina. Fantje, tokrat si lahko dekliščino privoščite tudi vi, nujno si poglejte, kaj se na njih dogaja – v Špas teatru."

Ob koncu predstave so kot posebni gostje na premieri nastopili fantje iz striptiz skupine Total Knockout in še dodatno razgreli občinstvo.

Total Knockout

Slačifantje Total Knockout, ki so popestrili in razgreli občinstvo na premieri, bodo enkrat na mesec popestrili predstavo Dekliščina in razveselili dekleta na Špasovih posebnih - Lady's night večerih. (Foto: Špas teater)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
felix59 20.11.2017 21:21:41
Ma kakšnih večerih , zverinico najdejo v mojih hlačah.
Več komentarjev