Gostilna pri šefu z junijem začasno zapira svoja vrata

Z Andrejevim odhodom bo Gostilna pri šefu z junijem začasno zaprla svoja vrata, ideje o nadaljevanju zgodbe pa že pripravljamo. Na PRO PLUS spoštujemo Andrejevo odločitev in gostilno ohranjamo v najemu.

Na obisku pri Andreju - 9

Andrej Murko od junija ne bo več na čelu Gostilne pri šefu, saj ta začasno zapira svoja vrata. (Foto: Miro Majcen)

Andrej Murko si je v šovu Gostilna išče šefa, ki je jeseni 2012 potekal na POP TV, z največ glasovi gledalcev kot zmagovalec priboril mesto šefa gostilne. Z začetkom meseca junija pa Gostilna pri šefu ne bo več obratovala pod njegovim okriljem, saj se je Andrej odločil, da odstopa od mesta šefa.

"Moja zgodba z Gostilno je polna lepih spominov. Kot eden izmed manj izkušenih tekmovalcev v začetku šova se mi ji uspelo prebiti čez 10-tedensko bitko in v opravljanje dobiti Gostilno pri šefu. Moram reči, da sem se v vsem tem času resnično naučil ogromno, hkrati pa danes tudi dobro vem, kaj dejansko pomeni voditi posel v gostinstvu. Ta zahteva človeka celega, polno predanost in nenehno borbo. Sam imam trenutno še nekoliko drugačne osebne prioritete v življenju, ki jih kot šef gostilne ne zmorem realizirati. Čeprav je gostilna tudi pod mojim vodstvom imela profit, sem se odločil, da ostanem zvest svojim željam in to poglavje pustim za sabo. Vseeno bi se rad zahvalil vsem za priložnost, ekipi POP TV ter gledalcem in verjamem, da se z mojim odhodom obrača le list v zgodbi Gostilne pri šefu," je v izjavi zapisal Andrej.

Na obisku pri Andreju - 12

Kakšno bo nadaljevanje zgodbe Gostilne pri šefu? (Foto: Miro Majcen)

Andreja pa smo o izkušnji in o tem, kaj bo počel po Gostilni, povprašali tudi po telefonu. "Z delom sem bil zadovoljen, najprej sem se malo lovil, nato sem se dobro vpeljal, čeprav sem po svoje "padel notri" po naključju. Zagotovo pa je bila to zelo dragocena izkušnja v moji profesionalni karieri, a najbrž je zame ta zgodba zaključena. So pač takšni časi, da si ljudje kuhinjo na tem nivoju lahko privoščijo bolj na enkrat na mesec kot večkrat na teden. Zame so sedaj bolj aktualni drugačne vrste izzivi. Zdaj dva tedna ne bom delal nič, odšel v hribe, na morje ali na Kolpo, skratka nekaj povezano s športom, da izklopim možgane "na off", ker to res potrebujem. Potem pa se bom zakopal v ponudbe, ki že prihajajo in se, upam da, čim bolje odločil, kako bom nadaljeval," nam je ekskluzivno za 24ur.com zaupal Andrej, ki mu tudi v bodoče želimo veliko sreče in vse dobro na njegovi poti.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 259
Pošten Zvezdaš 07.06.2013 21:59:46
Lahko si dober Kuhar z ponudbo dobre hrane ki pa v Sloveniji ne moreš uspet .Za vse je kriva naša POLITIKA..
Zato pa niti mal ni kriv Šef Andrej.Kolk molitv Stres ,za bolšo Sloveijo in posebno za Janšo ki pa tudi Bog nam noče več pomagat in nam obrno hrbet..
Sashas 07.06.2013 17:11:09
Všeč mi je njegova pozitivnost! ...škoda da so takšni časi, ko si ljudje ne moremo privoščiti luksuza :(
 
MARK AUREL 07.06.2013 15:16:10
Škoda, da mu ni uspelo.
tamEn 07.06.2013 11:31:59
Smo vedl, da bo tako. Sej je super gostilna in v redu hrana, ampak recesija se pač pozna..
bluevanila6 07.06.2013 07:23:05
kot pravi rek le čevlje sodi naj kopitar. V kateremkoli šovu bodo izbirali zmagovalce ljudje in ne stroka bo to popolna polomija.Zakaj? Enostavno ker ljudje izbirajo po tem kaj bo kdo rekel, kdo bo dal komu ljubčka, kako bo oblečen, s kom se druži in podobna sra.... Ocenjevalci morajo biti vrhunski asi svojega poklica samo tako se lahko loči zrnje od plevela. Tako je na vseh naših oddajah zato pa pol nihče ne uspe v svetu razen naših športnikov seveda, ki pa imajo tehnično dovršene ekipe za seboj.
FZS1000 05.06.2013 20:04:40
Samo vprašanje časa je bilo. Totalno zgrešen projekt.
 
kitzbil 05.06.2013 18:34:33
hrano, ki jo je mel je bla super, sam to si lohk v teh cajtih prvoščiš sam ...... malokrat, mogu bi met tud kosila, pa malce, poznam priznane gostilne, ki jih ni nič sram kuhat tud to, pa majo polno
 
pavček 04.06.2013 14:37:40
mamo gostilno doma, prej smo jo mel glih tukej kjer se je snemal šov, pa sem vedu da dolgo nebo. Enostavno preveč zaposlenih. Z gostilnilno živet ni lahko , enostavno če češ kej od nje met moreš bit skos v njej in to je pomoje spoznal tut Andrej. Res moraš delat z dušo, pa še vseeno ti včas dopizdi da bi " vse skupej zakuru" :) Noben te ne vidi k delaš 300 +ur/ mesec, vsi te vidjo k si privoščiš kakšne počitnice
sirenica 17.06.2013 00:00:32
Pavček, vaša gostilna je res zakon, hrana odlična, vzdušje tapravo...da ne naštevam, le tako naprej ali celo še boljše :D
misterbin 04.06.2013 12:04:49
Kje ste tisti ki niste mogli prehvalit njegove hrane ? če bi imel takšen kšeft in vedno polno zasedeno gostilno po tem ne bi propadel .Sedaj pa je kriv Pro Plus .Bogi ste si pri duši res
kitzbil 05.06.2013 18:39:05
ne mi tko govort, hrana je bla suuuuper, ma v teh cajtih ne morš it vsak teden, to je to
Iztok Strel 04.06.2013 11:52:02
Škodoželjnost v Sloveniji nima meja ..... Sem mislil, da to obstaja samo v politiki pa vidim, da ni samo tam..........
misterbin 04.06.2013 12:06:01
Lahko greš ti in prevzameš gostilno ti nimaš napak in nisi škodoželjen .Od rolkaj naprej na drugo temo
Več komentarjev