Gostilna pri šefu z junijem začasno zapira svoja vrata

Z Andrejevim odhodom bo Gostilna pri šefu z junijem začasno zaprla svoja vrata, ideje o nadaljevanju zgodbe pa že pripravljamo. Na PRO PLUS spoštujemo Andrejevo odločitev in gostilno ohranjamo v najemu.

Na obisku pri Andreju - 9

Andrej Murko od junija ne bo več na čelu Gostilne pri šefu, saj ta začasno zapira svoja vrata. (Foto: Miro Majcen)

Andrej Murko si je v šovu Gostilna išče šefa, ki je jeseni 2012 potekal na POP TV, z največ glasovi gledalcev kot zmagovalec priboril mesto šefa gostilne. Z začetkom meseca junija pa Gostilna pri šefu ne bo več obratovala pod njegovim okriljem, saj se je Andrej odločil, da odstopa od mesta šefa.

"Moja zgodba z Gostilno je polna lepih spominov. Kot eden izmed manj izkušenih tekmovalcev v začetku šova se mi ji uspelo prebiti čez 10-tedensko bitko in v opravljanje dobiti Gostilno pri šefu. Moram reči, da sem se v vsem tem času resnično naučil ogromno, hkrati pa danes tudi dobro vem, kaj dejansko pomeni voditi posel v gostinstvu. Ta zahteva človeka celega, polno predanost in nenehno borbo. Sam imam trenutno še nekoliko drugačne osebne prioritete v življenju, ki jih kot šef gostilne ne zmorem realizirati. Čeprav je gostilna tudi pod mojim vodstvom imela profit, sem se odločil, da ostanem zvest svojim željam in to poglavje pustim za sabo. Vseeno bi se rad zahvalil vsem za priložnost, ekipi POP TV ter gledalcem in verjamem, da se z mojim odhodom obrača le list v zgodbi Gostilne pri šefu," je v izjavi zapisal Andrej.

Na obisku pri Andreju - 12

Kakšno bo nadaljevanje zgodbe Gostilne pri šefu? (Foto: Miro Majcen)

Andreja pa smo o izkušnji in o tem, kaj bo počel po Gostilni, povprašali tudi po telefonu. "Z delom sem bil zadovoljen, najprej sem se malo lovil, nato sem se dobro vpeljal, čeprav sem po svoje "padel notri" po naključju. Zagotovo pa je bila to zelo dragocena izkušnja v moji profesionalni karieri, a najbrž je zame ta zgodba zaključena. So pač takšni časi, da si ljudje kuhinjo na tem nivoju lahko privoščijo bolj na enkrat na mesec kot večkrat na teden. Zame so sedaj bolj aktualni drugačne vrste izzivi. Zdaj dva tedna ne bom delal nič, odšel v hribe, na morje ali na Kolpo, skratka nekaj povezano s športom, da izklopim možgane "na off", ker to res potrebujem. Potem pa se bom zakopal v ponudbe, ki že prihajajo in se, upam da, čim bolje odločil, kako bom nadaljeval," nam je ekskluzivno za 24ur.com zaupal Andrej, ki mu tudi v bodoče želimo veliko sreče in vse dobro na njegovi poti.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 259
Pošten Zvezdaš 07.06.2013 21:59:46
Lahko si dober Kuhar z ponudbo dobre hrane ki pa v Sloveniji ne moreš uspet .Za vse je kriva naša POLITIKA..
Zato pa niti mal ni kriv Šef Andrej.Kolk molitv Stres ,za bolšo Sloveijo in posebno za Janšo ki pa tudi Bog nam noče več pomagat in nam obrno hrbet..
Več komentarjev