Gre tudi na kolena

Pevka Kataya, ki na nastopih v živo vedno znova dokaže svoje izjemne vokalne sposobnosti, se na odru prelevi v pravo levinjo, ki ji energije vsekakor ne manjka. Kot pravi sama, da na odru vse od sebe.

Kataya - 1

Na odru kar prekipeva od energije. (Foto: Peter Klinc)

Pevka Kataya, ki je že večkrat dokazala, da je odlična pevka, je nedavno znova opozorila nase na enem od njenih številnih nastopov. Energična in vedno nasmejana Kataya na nastopih vedno poskrbi za nepozabno zabavo.

Kataya - 2

Glasba je njena velika strast. (Foto: Peter Klinc)

"Na nastopih dam resnično maksimalno vse od sebe, saj menim, da se je za oboževalce, ki te pridejo poslušat, vredno potruditi. Ko sem na odru, dobim neverjetno energijo. Včasih se tako prepustim glasbi, da pristanem tudi na kolenih (smeh). Čeprav so me že večkrat vprašali glede petja, lahko odkrito povem, da vedno prepevam v živo, čeprav je včasih v kombinaciji s plesom res težko, saj rabiš kar nekaj kondicije, da vse izpelješ tako, kot si si zadal, in da si na koncu s tem tudi zadovoljen," je povedala Kataya, ki se vsakič znova veseli vsakega nastopa v živo, kjer si da duška in se razživi do konca.

Marsikdo, ki jo je že videl prepevati v živo, je dejal, da na odru kar 'žari od energije' in da jo je resnično z užitkom opazovati med nastopom, saj se hitro nalezeš njene neverjetne energije.

Kataya - 3

Kataya gre za dober nastop tudi na kolena. (Foto: Peter Klinc)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
mijavci 05.03.2013 17:51:01
Danes nobena pevka ne uspe če ne gre na kolena.
TRUMPP 10.03.2013 09:47:20
...in na hrbet.
Več komentarjev