Helena Blagne: Ko jo bom srečala, ji bom vsekakor stisnila roko

Nuška Drašček je minulo nedeljo v šovu Znan obraz ima svoj glas tako zelo navdušila z imitiranjem naše dive Helene Blagne, da njen nastop še vedno odmeva. Nanj pa se je odzvala tudi Blagnetova, ki ni skoparila s pohvalami.

Helena Blagne - 2

Helena Blagne (Foto: Pancho Production)

Kot že veste, je v prvi oddaji šova Znan obraz ima svoj glas slavila Nuška Drašček, ki je z nastopom najbolj prepričala žirijo in gledalce. Odlično se je vživela v vlogo ene in edine Helene Blagne, ki smo jo vprašali, kaj si misli o njenem nastopu. Kot nam je zaupala, je oddajo zaradi službenih obveznosti ogledala šele v ponedeljek.

"Moram priznati, da mi je ta televizijski format zabaven in sproščujoč, saj je oddaja odlično zastavljena. Ko sem zagledala Nuško na odru, sem bila več kot pozitivno navdušena. Kar lahko rečem je le bravo Nuška, saj je bilo preko celotnega nastopa videti in slišati, da si je vzela čas in temeljito preučila mojo interpretacijo in odrsko prezenco in se naštetemu seveda tudi zelo uspešno približala. Tudi tisto malce pretiravanja, ki ga je bilo opaziti na trenutke, ni nič zmanjšalo celotne vrednosti nastopa. Saj vemo, brez pretiravanja ni dobre imitacije. Potrebno je zajeti tistih nekaj resnično edinstvenih karakteristik izvajalca, da lahko ustvarimo željen učinek. Ko jo bom srečala, ji bom vsekakor stisnila roko. Verjemite, da je bilo veliko imitatorjev Helene Blagne, a Nuška je to tokrat naredila resnično odlično," je za 24ur.com dejala Helena, ki navdušenja nad nastopom ni skrivala.

Nuška Drašček - 1. oddaja - 9

Nuška Drašček je kot Helena Blagne v prvi oddaji pometla s konkurenco. (Foto: Aljoša Kravanja)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 31
 
murate 08.03.2015 16:05:47
nekaj let nazaj sem gledal nastop imitatorja Matjaža nekje iz Celja (kako se piše ne vem),je bil ko bi gledal kopijo Helene
Več komentarjev