Iris nasedla posnemovalcu Psyja

Manekenka in misica Iris Mulej se te dni mudi v Cannesu. Sodeč po fotografijah, ki jih objavlja na družbenih omrežjih, se imenitno zabava. Zelo je bila navdušena tudi, da ji je uspelo spoznati korejskega superzvezdnika Psyja – dokler se ni izkazalo, da gre le za njegovega imitatorja …

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Iris Mulej je na povabilo prijateljev odpotovala na francosko riviero, na kateri trenutno zaradi filmskega festivala mrgoli zvezdnikov. Na enega od njih, korejskega glasbenika Psyja, ki je "zakrivil" planetarni hit Gangnam Style, je (vsaj tako je takrat mislila, pri čemer pa nikakor ni bila edina) naletela v enem izmed nočnih klubov, o čemer je poročala tudi na družbenih omrežjih. "Žuranje s Psyjem... Jeeeej!" je med drugim zapisala ob fotografijah s Psyjem, nato pa še: "On je kar naprej plesal Gangnam Style. Aja, pa full je prijazen ..." Dan zatem se je izkazalo, da ne gre za Psyja, ampak zgolj za njegovega imitatorja.

Iris Mulej s posnemovalcem Psyja

Iris Mulej s posnemovalcem Psyja (Foto: Instagram)

Iris smo povprašali, kako se počuti, zdaj ko ve, da je šlo za ukano: "Mislim, da smo se vsi tu podobno počutili. Cel Cannes je govoril o tem, da je on tukaj, tudi novičke so se pisale o tem. Danes zjutraj pa smo vsi slišali, da v bistvu to sploh ni on. Najprej se je celo govorilo, da sta oba tukaj, saj včasih zvezdniki uporabljajo dvojnike, da lažje kam pridejo. A se je izkazalo, da je tu samo kopija. Nategnil je tudi organizatorje, klube, vse. V bistvu je ful ’nefer’. Čeprav se je meni zdelo že to ful čudno, da je imel nenehno očala na sebi. Saj vemo, da je to njegov stil, a jih vseeno v klubu, kjer se nič ni videlo, daš verjetno dol, ne?" nam je dejala Iris, ki pa ji "nateg" ni pustil preveč grenkega priokusa.

Psy - 2

Pravi Psy (Foto: Reuters)

"Mi se zabavamo, nam je vedno žur. Vsak dan se imamo dobro. Najprej mi je seveda bilo full: ’Vau, Psy.' Seveda mi je bilo super, da sem ga videla in spoznala, saj je zelo poznan in bi bilo to vsakemu zelo všeč. A spet nisem tak fan. Meni je vseeno, mi se imamo dobro. Mi je pa ’nefer’ do vseh Psyjevih fanov. Tudi v Cannesu so baje zaradi natega kar jezni," nam je še zaupala lepotička.

Novica o dvojniku je prišla tudi do Psyja. Na Twitterju je  zapisal: "Videti je, da je v Cannesu še en jaz. Pozdravite ga."

Iris Mulej

Iris je obiskala tudi Monte Carlo. (Foto: Facebook)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 57
odpisan2x 27.05.2013 19:02:20
kokoš
Več komentarjev