VIDEO: Jan Plestenjak: Tara je super, imava se lepo in upam, da bo še dolgo tako!

Ljubezen med Janom Plestenjakom in manekenko Taro Zupančič je očitno v razcvetu. Ona nam je na nedavni Popovi promenadi namignila, da je "razkrila že preveč" na to temo, Jan pa nam je zdaj potrdil, da je "Tara super, da se imata lepo, da bo tako še dolgo." Več v posnetku!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Pevec in avtor pesmi Jan Plestenjak je po daljšem premoru prišel s Primorske v Ljubljano, kjer je v enem od klubov v prestolnici snemal videospot za pesem Stara dobra. Gre za "žur komad" z nekoliko mediteranskim prizvokom, ko so jih njegove oboževalke pri njem že vajene.

Jan Plestenjak

Jan Plestenjak se glede zveze s Taro Zupančič zgolj smeji, poudaril pa je, da je "življenje pač kratko" ... (Foto: POP TV)

Ker smo nedavno njegovo srčno izvoljenko, manekenko Taro Zupančič, vprašali, če lahko komentira njuno zvezo, nam je v smehu zatrdila, da je "povedala že preveč", Jan pa nam je zdaj potrdil, da je "Tara super, da se imata lepo in da upa, da bo tako še dolgo".

Več o Tari in Janu v posnetku in prispevku, videospot pa si boste premierno na POP TV in 24ur.com ogledali zadnji teden v septembru!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: